Maras już wie z góryMarek Łach pisze:W każdym razie, Robocop będzie kupką.

Maras już wie z góryMarek Łach pisze:W każdym razie, Robocop będzie kupką.
Chyba liście w Hucie pod blokiem.Adam Krysiński pisze:Prawda taka że Brian po pierwsze - pozamiatał aranżem tematu z Rambo
Chyba dla fanbojów Tylera i Stallone'a, bo poza nimi nikt się tym przeciętnym scorkiem nie zachwyca tak jak Wy z Turkiem.Po drugie - pozamiatał Expandables tworząc czy się to komuś podoba czy nie jeden z najlepszych akcyjniaków ostatnich filmów tego typu w przeciągu nie wiem ~2 lat
Cytując: "Nawet, nawet. Spodziewałem się, że będzie dużo gorzej. Ani to oryginalne, ani głębokie, ani jakieś za szczególnie dobre, ale jak na Tylera to przynajmniej jest jakieś."po trzecie - zrobił teraz B:LA przy którym nawet Koper ściągnął czapkę z głowy![]()
Jak się zacznie opierać to będzie podwójna porażka.Także Robo w jego wykonaniu pozamiata, o ile oczywiście będzie prikaz by się opierać na wersji Basila.
fireplaces escape też lubięAdam Krysiński pisze:Sky Battle LOOOOOL
maaaaaaaaały drobiazgbladerunner pisze:z tą różnicą, że rozpisane ma na orkiestrę.
Nie jestem merytorycznym pudelka więc nie intersuje mnie kto komu i za ileAdam Krysiński pisze:maaaaaaaaały drobiazgbladerunner pisze:z tą różnicą, że rozpisane ma na orkiestrę.
dodaj do tego że sam to robi a nawet jeśli czasem nie to nie ma aż 30 orkiestratorów jak lamy w rcp, do tego na 5 instrumentach gra zawsze sam, i nie musiał dawać dupy Hansowi żeby się wybić.
Widzę, że dwóch maniaków Pana Remake się dobrało i nawzajem sobie słodzicie.Adam Krysiński pisze:zrobi to lepiej niż Desplat który nawet utworu akcji porządnie nie potrafi napisać![]()
wpatrzony jestem w ten komentarz jak w obrazekMarek Łach pisze:Widzę, że dwóch maniaków Pana Remake się dobrało i nawzajem sobie słodzicie.Adam Krysiński pisze:zrobi to lepiej niż Desplat który nawet utworu akcji porządnie nie potrafi napisać![]()
Co do Desplata wtrynionego jak zwykle w celu prowokacji, to powiem tylko, że tyle razy już na forum pisano (nie tylko ja), ile świetnej muzyki akcji Francuz w swojej karierze napisał, że trzeba być po prostu ignorantem, żeby powtarzać wciąż te same przebrzmiałe "argumenty".
Nawet nie będę podejmował dyskusji, skoro tyle razy było to mówione, a do niektórych dalej nie dotarło.