Jaka to melodia? ODCINEK 4: Black Tuesday
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Nie ma takiego, który słyszał wszystko i to nie jest problem zadającego. A co do przyjemności to mamy o niej trochę inne pojęcie. Mnie bardziej satysfakcjonuje odgadnięcie trudniejszej zagadki.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
oki to inny przykład - dam tutaj do zagadki muze np. Lorenca czy Dębskiego, której nikt w zyciu nie słyszał bo istnieje ona tylko na kompie kompozytora i na moim, i co? będę miał satysfakcję że nikt tego nie zgadnie? mi o coś takiego chodzi
uważam skromnie, że dajesz najtrudniejsze zagadki, i jak widać nikt po kilku dniach po raz kolejny nie może odgadnąć..
ale oczywiście to nie zarzut - tylko skromna opinia, oczywiscie to sprawa zadającego co daje.. tak tylko chciałem napisać swoją opinie 

#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
I się ośmieszysz nieznajomością regulaminu.Adam Krysiński pisze:oki to inny przykład - dam tutaj do zagadki muze np. Lorenca czy Dębskiego, której nikt w zyciu nie słyszał bo istnieje ona tylko na kompie kompozytora i na moim, i co?
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ale co to za przykład? Płyta ma być oficjalnie wydana właśnie dlatego, żeby był do niej dostęp dla każdego. Choćby w mp3.
A ja z innej beczki (i nie odnoszę tego do aktualnej zagadki, piszę ogólnie): z tego co pamiętam (oczywiście to nie wymóg regulaminowy), fragmenty do odgadnięcia miały być fajne, takie cool, rozszerzające horyzonty. Co prawda to kwestia gustu, ale powiedzcie po ilu z podanych zagadek pomyśleliście: "O Dżizas, jakie to super, ciekawe, czy reszta jest podobna - jak tak, to jak mogłem tego nie znać??!! Chcę to mieć!!!" 

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Nie widzę żadnego problemu.Adam Krysiński pisze:WIEMprzestań się czepiać bo to był tylko przykład za zwrócenie uwagi na skalę tematu..
Jeśli wyszła oficjalnie to problem mają odgadujący. I nikomu nic do tego. Poza tym są 3 etapy podpowiedzi. Ile było takich zagadek, które zostały rozwiązane dopiero po podpowiedziach? Zdecydowana większość. Przecież nie chodzi o to, żeby odgadnąć 10 sekund po zadaniu...I gwarantuję Ci że mogę Ci dać zagadkę z oficjalnie wydanej płyty którą kupiło tylko 5 osób na krzyż więc wyjdzie na to samo jaky nie istniała
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Może z 10 mnie zainteresowało (bez "dżizasów"). Ale jeszcze żadnej płyty nie "zorganizowałem".Althazan pisze:Co prawda to kwestia gustu, ale powiedzcie po ilu z podanych zagadek pomyśleliście: "O Dżizas, jakie to super, ciekawe, czy reszta jest podobna - jak tak, to jak mogłem tego nie znać??!! Chcę to mieć!!!"
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully