Część biletów na Eventimie ma specjalne oznaczenie 'FanTicket', które oznacza właśnie tyle, że bilet jest ładny i nadaje się na element kolekcjonerskihp_gof pisze:Bilet śliczny!!! Na moim nawet nie ma nazwiska DesplataW każdym razie niezależnie od tego co się będzie działo, warto jeździć na takie koncerty
Musisz napisać porządną relację z mnóstwem zdjęć!!!
Hans Zimmer
Re: Hans Zimmer

-
hp_gof
W ogóle wczoraj się zorientowałem, że nie ma już biletów na Gladiatora
Ups... Nie orientujecie się czy są jakieś oddzielne pule biletów, gdzie będzie można jakiś zdobyć? W ogóle ile miejsc ma ta Arena, że to się tak szybko wyprzedało?
Pewnie bilety po gimnazjach sprzedawali 
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.
-
hp_gof
Jakby co, zrobi się alternatywną imprezkę dla tych co biletów nie mają albo świadomie na ten koncert iść nie chcą
Boję się, że będę pił w samotności 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Gratuluję i zazdroszczę całym ciałem, całym sercem i całą duszą moją! Pewnie i tak są już wszystkie bilety wyprzedane? Ech, tylko te ceny, te koszta i czemu to Londyn? Znaczy wiem, dlaczego Londyn, ale mam prawo powzdychać. A więc czemu nie Frankfurt, albo najlepiej Berlin? 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Bilety jeszcze są, na piątkowy koncert można dostać nawet te najtańsze stojące za 40 funtów czyli 200zł, nie ma tragedii myślę. Tych po 67 funtów na balkonie jest najwięcej. Tanie loty też można do Londynu dorwać więc nie wzdychaj tylko odkładaj i się zawijaj na koncert, do października jeszcze sporo czasuWawrzyniec pisze:Gratuluję i zazdroszczę całym ciałem, całym sercem i całą duszą moją! Pewnie i tak są już wszystkie bilety wyprzedane? Ech, tylko te ceny, te koszta i czemu to Londyn? Znaczy wiem, dlaczego Londyn, ale mam prawo powzdychać. A więc czemu nie Frankfurt, albo najlepiej Berlin?

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Właśnie nie do końca, gdyż jeżeli o bilety to już trzeba byłoby je kupować. A mnie się właśnie teraz sporo wydatków szykuje, plus dochodzi jeszcze jakiś urlop. Z drugiej strony koncert Inception i The Dark Knight Trilogy to przeżycie niesamowite i na samą myśl o takim koncercie serce szybciej mi bije. Mam dylemat natury fanogzystencjalnej. 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Mrrrrrr... <odgłos mruczenia>

Plus coś intrygującego co Hybrid napisał na Hans-Zimmer.com
Z tego może powstać Über-Score

Plus coś intrygującego co Hybrid napisał na Hans-Zimmer.com
Score Zimmera bez additional music? A nawet jak nie, to wszystkie te informacje świadczą, że się szykuje filmowa uczta i wnioskuję mam nadzieję, że słusznie, że Hans Zimmer nie chce dopuścić innych do stołu.Lorne wasn't supposed to work on it, Hans wanted to do it alone, "very personal"...
In the meantime, what happened ? I can't know for sure, there are so many parameters that can change plans... So who knows... We'll see !
Z tego może powstać Über-Score
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Wolę być ostrożny w oczekiwaniach wobec muzyki do Interstellar, żeby się potem tylko co najwyżej miło rozczarować, ewentualnie zachwycić jak będzie bardzo dobry. Zresztą nie ma nic w tym roku, czego bym szczególnie oczekiwał jak manny z nieba. No może prócz jednej pozycji, ale już miała premierę.
Będzie composed, orchestrated and conducted by Hans Zimmer?Wawrzyniec pisze:
Score Zimmera bez additional music? A nawet jak nie, to wszystkie te informacje świadczą, że się szykuje filmowa uczta i wnioskuję mam nadzieję, że słusznie, że Hans Zimmer nie chce dopuścić innych do stołu.
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Na pewno nie. Composed and arranged
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Sztuk jedna. Chyba w 1990 roku (Fools of Fortune). W wywiadzie przy okazji Księcia Egiptu Hans powiedział, że do tej pory się nie otrząsnął.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
"Conducted by" widnieje też na okładce Hannibala, choć nie mam pojęcia dlaczego.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- qnebra
- Zdobywca Oscara
Przeglądam sobie recenzje i mamy:
Drop Zone - kompozytor i orkiestrator.
Drop Zone - kompozytor i orkiestrator.