Hans Zimmer

Tutaj dyskutujemy w wątkach ogólnych o poszczególnych kompozytorach.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Cisek
Asystent orkiestratora

Re: Hans Zimmer

#1441 Post autor: Cisek » ndz lip 13, 2014 11:59 am

hp_gof pisze:Bilet śliczny!!! Na moim nawet nie ma nazwiska Desplata :P W każdym razie niezależnie od tego co się będzie działo, warto jeździć na takie koncerty :) Musisz napisać porządną relację z mnóstwem zdjęć!!! :mrgreen:
Część biletów na Eventimie ma specjalne oznaczenie 'FanTicket', które oznacza właśnie tyle, że bilet jest ładny i nadaje się na element kolekcjonerski :). Koszt takiej przyjemności to absurdalnie wysoka cena za przesyłkę kurierską, w wypadku wydruku własnego (co oczywiste) czy też odbioru osobistego w kasie dostajemy tylko białą kartkę :| .
Obrazek

hp_gof

#1442 Post autor: hp_gof » ndz lip 13, 2014 13:49 pm

W ogóle wczoraj się zorientowałem, że nie ma już biletów na Gladiatora :roll: Ups... Nie orientujecie się czy są jakieś oddzielne pule biletów, gdzie będzie można jakiś zdobyć? W ogóle ile miejsc ma ta Arena, że to się tak szybko wyprzedało?

Awatar użytkownika
Kaonashi
Joe Hisaishi

#1443 Post autor: Kaonashi » ndz lip 13, 2014 14:08 pm

Pewnie bilety po gimnazjach sprzedawali :wink:
Gdyby nie piraci, byłbym jak Zbigniew Hołdys - Eric Clapton.

hp_gof

#1444 Post autor: hp_gof » ndz lip 13, 2014 14:16 pm

Jakby co, zrobi się alternatywną imprezkę dla tych co biletów nie mają albo świadomie na ten koncert iść nie chcą ;) Boję się, że będę pił w samotności :mrgreen:

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#1445 Post autor: Wawrzyniec » wt lip 15, 2014 02:45 am

Gratuluję i zazdroszczę całym ciałem, całym sercem i całą duszą moją! Pewnie i tak są już wszystkie bilety wyprzedane? Ech, tylko te ceny, te koszta i czemu to Londyn? Znaczy wiem, dlaczego Londyn, ale mam prawo powzdychać. A więc czemu nie Frankfurt, albo najlepiej Berlin? :cry:
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Cisek
Asystent orkiestratora

#1446 Post autor: Cisek » wt lip 15, 2014 02:50 am

Wawrzyniec pisze:Gratuluję i zazdroszczę całym ciałem, całym sercem i całą duszą moją! Pewnie i tak są już wszystkie bilety wyprzedane? Ech, tylko te ceny, te koszta i czemu to Londyn? Znaczy wiem, dlaczego Londyn, ale mam prawo powzdychać. A więc czemu nie Frankfurt, albo najlepiej Berlin? :cry:
Bilety jeszcze są, na piątkowy koncert można dostać nawet te najtańsze stojące za 40 funtów czyli 200zł, nie ma tragedii myślę. Tych po 67 funtów na balkonie jest najwięcej. Tanie loty też można do Londynu dorwać więc nie wzdychaj tylko odkładaj i się zawijaj na koncert, do października jeszcze sporo czasu ;).
Obrazek

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#1447 Post autor: Wawrzyniec » wt lip 15, 2014 17:05 pm

Właśnie nie do końca, gdyż jeżeli o bilety to już trzeba byłoby je kupować. A mnie się właśnie teraz sporo wydatków szykuje, plus dochodzi jeszcze jakiś urlop. Z drugiej strony koncert Inception i The Dark Knight Trilogy to przeżycie niesamowite i na samą myśl o takim koncercie serce szybciej mi bije. Mam dylemat natury fanogzystencjalnej. :?

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#1448 Post autor: Adam » wt lip 15, 2014 17:09 pm

weżmiesz nżta jakby co :P
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#1449 Post autor: Wawrzyniec » ndz lip 20, 2014 23:49 pm

Mrrrrrr... <odgłos mruczenia>

Obrazek

Plus coś intrygującego co Hybrid napisał na Hans-Zimmer.com
Lorne wasn't supposed to work on it, Hans wanted to do it alone, "very personal"...

In the meantime, what happened ? I can't know for sure, there are so many parameters that can change plans... So who knows... We'll see !
Score Zimmera bez additional music? A nawet jak nie, to wszystkie te informacje świadczą, że się szykuje filmowa uczta i wnioskuję mam nadzieję, że słusznie, że Hans Zimmer nie chce dopuścić innych do stołu.
Z tego może powstać Über-Score :shock: :!:

hp_gof

#1450 Post autor: hp_gof » ndz lip 20, 2014 23:52 pm

Nie nakręcajmy się, nie nakręcajmy się.

Awatar użytkownika
qnebra
Zdobywca Oscara

#1451 Post autor: qnebra » pn lip 21, 2014 10:47 am

Wolę być ostrożny w oczekiwaniach wobec muzyki do Interstellar, żeby się potem tylko co najwyżej miło rozczarować, ewentualnie zachwycić jak będzie bardzo dobry. Zresztą nie ma nic w tym roku, czego bym szczególnie oczekiwał jak manny z nieba. No może prócz jednej pozycji, ale już miała premierę.
Wawrzyniec pisze:
Score Zimmera bez additional music? A nawet jak nie, to wszystkie te informacje świadczą, że się szykuje filmowa uczta i wnioskuję mam nadzieję, że słusznie, że Hans Zimmer nie chce dopuścić innych do stołu.
Będzie composed, orchestrated and conducted by Hans Zimmer?

Awatar użytkownika
Paweł Stroiński
Ridley Scott
Kontakt:

#1452 Post autor: Paweł Stroiński » pn lip 21, 2014 16:08 pm

Na pewno nie. Composed and arranged

Awatar użytkownika
Paweł Stroiński
Ridley Scott
Kontakt:

#1453 Post autor: Paweł Stroiński » pn lip 21, 2014 18:15 pm

Sztuk jedna. Chyba w 1990 roku (Fools of Fortune). W wywiadzie przy okazji Księcia Egiptu Hans powiedział, że do tej pory się nie otrząsnął.

Awatar użytkownika
DanielosVK
Howardelis Vangeshore

#1454 Post autor: DanielosVK » pn lip 21, 2014 18:24 pm

"Conducted by" widnieje też na okładce Hannibala, choć nie mam pojęcia dlaczego.
Fe.

Cóż za score, Howard Shore.

Awatar użytkownika
qnebra
Zdobywca Oscara

#1455 Post autor: qnebra » pn lip 21, 2014 18:27 pm

Przeglądam sobie recenzje i mamy:

Drop Zone - kompozytor i orkiestrator.

ODPOWIEDZ