W tym miejscu piszemy o wszelkich sprawach dotyczących wydań muzyki filmowej, zarówno tych limitowanych, jak i tych nieco szerzej dostępnych. Jeśli szukasz jakiejś rzadkiej płyty, chcesz się dowiedzieć gdzie ją kupić, od kogo i za ile to jest miejsce dla Ciebie
-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » śr sie 03, 2011 10:26 am
No właśnie.. i po co się było spieszyć z zakupami?
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
-
nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
autor: nadszyszkownik Kilkujadek » śr sie 03, 2011 10:27 am
Żadne bankructwo, tylko zdrowe podejście do życia

Takie obniżki na tytuły MovieScore są u partaczy co jakiś czas. Tym razem jest z czego wybierać, gdyby tylko byłą kasa, sam bym wziął sporo tytułów

-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » śr sie 03, 2011 10:28 am
Ja też bym wziął, gdybym jeszcze tam kupował.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
-
Althazan
- + Georges Delerue +
autor: Althazan » śr sie 03, 2011 10:51 am
nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Widzę, że pogniewałeś się na nich i to na całego. Czyżbyś złożył śluby, że nigdy u nich nic już nie kupisz

Jak Ci zginie paczka za $100 to i Ty się przekonasz...

-
nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
autor: nadszyszkownik Kilkujadek » śr sie 03, 2011 10:57 am
Althazan pisze:nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Widzę, że pogniewałeś się na nich i to na całego. Czyżbyś złożył śluby, że nigdy u nich nic już nie kupisz

Jak Ci zginie paczka za $100 to i Ty się przekonasz...

Za tyle Bucholc kupił i nie wziął ubezpieczonej przesyłki? Jestem pod wrażeniem

-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » śr sie 03, 2011 11:07 am
nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Widzę, że pogniewałeś się na nich i to na całego. Czyżbyś złożył śluby, że nigdy u nich nic już nie kupisz

Jak się zmieni polityka wobec klienta + amerykańskie poczty zaczną wysyłać paczki zgodnie z adresem przeznaczenia to kto wie.
nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Za tyle Bucholc kupił i nie wziął ubezpieczonej przesyłki? Jestem pod wrażeniem

Generalnie paczki dochodzą i to nie przy takiej wartości. Ubezpieczenie 10 paczek kosztuje 150-250$. Rachunek jest oczywisty. Lepiej stracić jedną paczkę o wartości 100$ niż 150-250$ na ubezpieczenia (zresztą, wysokość ubezpieczenia nie jest zależna od wartości paczki, więc przy mniejszych zakupach jeszcze mniej się kalkuluje). Ale ja nie zamierzam tracić nawet 1$.

-
Adam
- Jan Borysewicz
to się obraź i nic nie kupuj

#FUCKVINYL
-
Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
autor: Bucholc Krok » śr sie 03, 2011 12:33 pm
Ło, dużo bym dał, żeby mi się odechciało słuchać muzyki.

-
Althazan
- + Georges Delerue +
autor: Althazan » śr sie 03, 2011 14:05 pm
nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Za tyle Bucholc kupił i nie wziął ubezpieczonej przesyłki? Jestem pod wrażeniem

Nikt nie pisał, że Bucholc stracił $100...
Jak kupujesz dwie płyty, to też bierzesz ubezpieczenie?