Nikt tu ich nie demonizuje, mówimy tylko prawdę, a że co niektórzy wyznawcy MV/RC nie chcą tego słuchać, to już inna bajka.Wawrzyniec pisze:Chwileczkę, chwilęczkę, ale czegoś tutaj nie rozumiemPrzecież z tego co chyba wiem (a może nie wiem) to lubisz np. muzykę do "Transformersów"
A tu nagle ten sarkazm, ironia i lekkie szyderstwo
W ogóle już nie raz o tym pisałem, ale mogę się powtórzyć, nie przesadzajmy z tym demonizowaniem MV/RC.
A "Solomon Kane" może jakoś nie poraża po tych pierwszych próbach, ale nie brzmi to przecież źle.
Klaus Badelt - Solomon Kane
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I niby ja się mam do tych "wyznawców" zaliczać, tak?Koper pisze:Nikt tu ich nie demonizuje, mówimy tylko prawdę, a że co niektórzy wyznawcy MV/RC nie chcą tego słuchać, to już inna bajka.:P
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Bo akurat Djawadi i Orvarsson to w kulcie MV/RC bożkowie pomniejsi.Wawrzyniec pisze:I niby ja się mam do tych "wyznawców" zaliczać, tak?To, że lubię nie czyni mnie wyznawcą i jednak jeszcze na tyle obiektywizmu mam, że jestem w stanie napisać, że np. muzyka Djawadiego i Örvarssona, z którą miałem do czynienia jest do niczego, a czasami wręcz okropna. Ale pewne demonizowanie ja jednak dostrzegam, ale to już dyskusja na inny temat.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dla zainteresowanych (a więc pewnie nie za duża grupka) znalazłem to na stronie Klausa:
http://www.klausbadelt.com/solomonkanepreview
Wygląda na to jednak, że to dalej nie cały soundtrack, o ile w ogóle się ukaże.
http://www.klausbadelt.com/solomonkanepreview
Wygląda na to jednak, że to dalej nie cały soundtrack, o ile w ogóle się ukaże.
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Hej, ja to tylko zapodałem, a nie skomponowałemMarek Łach pisze:Ale sto razy lepsze niż ten mroczno-rycerzowy kawałek, który Wawrzyniec zapodawał parę stron wcześniej
A co do tych kawałków to też nie ukrywam, że niektóre mnie trochę umęczyły, ale pierwszy naprawdę niezły. Tylko patrząc, że mamy tutaj tylko 10 kawałków, a wcześniej zapodałem, zresztą Ele też, coś innego co znaczy, że o ile się soundtrack ukaże to raczej znajdzie się na nim chyba więcej materiału. Na razie najważniejsze pytanie brzmi: Kiedy w ogóle ten film w kinach się pojawi
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale ja nie chcę tego filmu oglądać na komputerze, tylko w kinie zobaczyć. Z tego co widziałem na www.imdb.com to ma on całkiem dobre opinie. A w ogóle to co ta za namawianie do ściągania filmów z internetu?Koper pisze:We Francji czy Rosji już jest, a u nas... pewnie prędzej będzie można ściągnąć DVDrip z internetu za parę miesięcy.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ja nie namawiam. Ja piszę, jak jest. Namawiają to rodzimi dystrybutorzy, sprowadzając filmy do Polski z czasem i kilkuletnim opóźnieniem. Gdy do naszych kinach łaskawie rzucono nowozelandzki komediohorror "Black Sheep" z dwuletnim opóźnieniem każdy kto chciał, mógłby sobie oryginialniutkie DVD sprowadzić z zachodu. O możliwościach, jakie daje internet już nie wspominam nawet, żebyś się nie burzył, panie porządny. 
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale ja się wcale nie burzę
I też nie musisz mi pisać o polskich dystrybutorach, gdyż znam osobiście sytuację i ten ból. Uważam tylko, że z "Solomonem Kanem" postaram się jeszcze trochę poczekać, a jak nie, to wiadomo co uczynię
"Black Sheep" - teraz ten film kojarzy mi się wyłącznie z Twoim avatarem. Jakby co to chyba byłem jedyną osobą, której się ten avatar podobał

"Black Sheep" - teraz ten film kojarzy mi się wyłącznie z Twoim avatarem. Jakby co to chyba byłem jedyną osobą, której się ten avatar podobał