NATE & HAYES / CADDYSHACK / ARMORED - 05.01.2010 (La-La)
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Tym razem bez hiciorów. 5 stycznia będzie można zamówić w La-La Landzie:
NATE AND HAYES (a.k.a. SAVAGE ISLAND) - Trevor Jones. Limit 3000szt. z Paramountu. Pierwsze wydanie w historii.
CADDYSHACK - różni wykonawcy (Kenny Loggins, Journey and Johnny Mandel). Limit 3500szt. Też premiera.
ARMORED - John Murphy. Pierwsze 100 szt. będzie z autografem kompozytora.
Ja się zastanowię nad Trevorem Jonesem...
NATE AND HAYES (a.k.a. SAVAGE ISLAND) - Trevor Jones. Limit 3000szt. z Paramountu. Pierwsze wydanie w historii.
CADDYSHACK - różni wykonawcy (Kenny Loggins, Journey and Johnny Mandel). Limit 3500szt. Też premiera.
ARMORED - John Murphy. Pierwsze 100 szt. będzie z autografem kompozytora.
Ja się zastanowię nad Trevorem Jonesem...
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Rety nie znam tego filmuAlthazan pisze:NATE AND HAYES (a.k.a. SAVAGE ISLAND) - Trevor Jones. Limit 3000szt. z Paramountu. Pierwsze wydanie w historii.

"Loch Ness" fajny, ale trochę mi się dłużył. Znam lepsze i godniejsze polecenia soundtracki w dyskografii Jonesa.BTW: Coś u partaczy Loch Ness zniknął z oferty. Czyżby sold out?
Tyle ode mnie i już nie przeszkadzam

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Warunki "Sony Special Products" mają inne prawa. Poza tym to składanka z piosenkami (nieco inny, szerszy "target"), trzy tracki Johnny'ego Mandela, który ma swoich miłośników, a i zwykli miłośnicy golfa kupią soundtrack do swojego ulubionego filmu...Bucholc Krok pisze:3500?? A co tak dziwnie?Althazan pisze:CADDYSHACK - różni wykonawcy (Kenny Loggins, Journey and Johnny Mandel). Limit 3500szt. Też premiera.
La-La powiedziała, że to nie ostatni taki przypadek - w najbliższym czasie będą limity nawet do 5000szt.
Nie wiem jak z tą szybkością będzie, ale jak będę miał - podzielę się na pewnoWawrzyniec pisze:Jak zamówisz szybko to najwyżej podzielisz się wrażeniami![]()

Jonesa też lubię, ale raczej wybiórczo: Cliffhanger, Roseanna's Grave, Merlin, Cleopatra, The Mighty, Dinotopia, Dark Crystal, Aegis to naprawdę niezłe scory.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Czyli to jest minimum, co mogli wydać, czy maksimum?Althazan pisze:Warunki "Sony Special Products" mają inne prawa. Poza tym to składanka z piosenkami (nieco inny, szerszy "target"), trzy tracki Johnny'ego Mandela, który ma swoich miłośników, a i zwykli miłośnicy golfa kupią soundtrack do swojego ulubionego filmu...

Dla mnie to świetna wiadomość. Po jakimś czasie cena spadnie do 2-6 $La-La powiedziała, że to nie ostatni taki przypadek - w najbliższym czasie będą limity nawet do 5000szt.

A Loch Ness nie?Jonesa też lubię, ale raczej wybiórczo: Cliffhanger, Roseanna's Grave, Merlin, Cleopatra, The Mighty, Dinotopia, Dark Crystal, Aegis to naprawdę niezłe scory.

Jak to określili - "tak stanowiły warunki kontraktu".Bucholc Krok pisze:Czyli to jest minimum, co mogli wydać, czy maksimum?
Aaaaaaa... No niech będzie...A Loch Ness nie?

Loch Ness to radzę na eBayu poszukać - koło $10 da się czasem kupić (folia).BTW: Coś u partaczy Loch Ness zniknął z oferty. Czyżby sold out?

A taki to limit jak... Jak zabrakło - to dotłoczyli. Jak zabraknie - to dotłoczą...

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Przy jednej płycie to się słabo kalkuluje (nawet jeśli ma się konkto na PP). Lepiej dać parę $$ więcej u partaczy i wziąć w pakiecie z innymi płytami.Althazan pisze:Loch Ness to radzę na eBayu poszukać - koło $10 da się czasem kupić (folia).![]()
BTW: Edek jednak nawalił, co było zresztą do przewidzenia. Pomylił zamówienia i to z BTTF poszło dopiero 24-tego. Nie wiadomo, czy śmiać się, czy płakać..

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Właśnie o to chodzi! Napisałem, że nie chcę czekać i żeby ją usunął z zamówienia skoro hamuje wysyłkę. Odpisał, że tak zrobili i już wysłali. To było jakieś 2 tygodnie temu. Oczywiście wysłali tę zamówioną później. Partacze i tyle.. Dobre w tym wszystkim jest to, że nie skasowali Holdridge'a (w międzyczasie rozeszły się im egzemplarze po cenie startowej), bo teraz mają za coś ok. 35$.. ale to się jeszcze zobaczy, gdy przyjdzie..Althazan pisze: Jak nie mieli to jak mieli wysłać?