Wywaliłem dla dobra ogółuWywaliłeś "Creature comforts"? Niby to faktycznie by było do odstrzału, ale mi trochę szkoda by było pierwszej minuty tego utworu.
Normalnie na s.pl jak w PiSieAdam Krysiński pisze:ja się do tego znów nie przyznaję![]()
Koper pisze:Normalnie na s.pl jak w PiSieJeden coś palnie, drugi go za to zjedzie a za 2 dni obaj będą się ściskać na konferencji prasowej
A który temat bardziej się Ci podoba, przewodni, czy Alice?Marek Łach pisze:Nie mogę się oderwać od suity.Jak dotąd jeden z utworów roku.
Motyw z "We'll fix it in post-haste" 4:24-5:22, najbardziej mi się w tej suicie podobaKoper pisze:Mi w suicie brakuje jednej rzeczy - motywu z "We'll fix it in post-haste"
Chyba Alice. Ale nie w tej wersji z We'll Fix, ale właśnie tej lirycznej, suitowej.Mystery Man pisze:A który temat bardziej się Ci podoba, przewodni, czy Alice?
Źle się wyraziłem. Sama melodia oczywiście jest, ale brakuje mi tej swobodnej aranżacji a'la "ET" z "We'll fix..."Mystery Man pisze: Motyw z "We'll fix it in post-haste" 4:24-5:22, najbardziej mi się w tej suicie podoba