Adam Krysiński pisze:tylko kto tu go bronił poza mną?

Adam Krysiński pisze:ło jezu tylko nie silvestr błagam
Adam Krysiński pisze:tylko kto tu go bronił poza mną?
Adam Krysiński pisze:ło jezu tylko nie silvestr błagam
A gdzie miałeś takie info? Ja to dopiero teraz zobaczyłem "fully symphonic". Alana broniłem, przez 10 stron, aż mi się znudziło i po tym jak wyszedł marvelowski Thor skłoniłem się ku ciemnej strony mocyAdam Krysiński pisze:ale chwileczkę, wtedy nie wiedziałem że będzie bez elektroniki.. a jak tylko pierwsze infa się pojawiały to od razu zacząłem go brnonić a Wy dalej żescie się ze mnie i z niego nabijali
Chyba podjazd do swego garażuAdam Krysiński pisze:Alan pozamiata
Naprawdę bardzo mi przykro, to musi być okropne i niemiłe uczucie, kiedy ma się wyczekiwany score, kompozytora, którego się ceni i jest się z tego powodu obiektem szyderstw i LOLówAdam Krysiński pisze:a jak tylko pierwsze infa się pojawiały to od razu zacząłem go brnonić a Wy dalej żescie się ze mnie i z niego nabijali
Alan zniszczył
co za zajebista muza
![]()
Tak, 8 razytak więc do grudnia liczy się tylko Alan i Tyler, reszta jest milczeniem
Ja słyszę na na razie Mumię i Van Helsinga, a mdły jest temat, no ale jak się pewnie go więcej posłucha to się pewnie odmieni. Na razie zapowiedź mnie nie grzeje, ale score może ładnie dawać radę.Adam Krysiński pisze:jakie mdło? najlepszy score komiksowy od paru lat przecie to słychać !
to chyba aż za nadto wystarczy czyż nie?Mystery Man pisze:Ja słyszę na na razie Mumię i Van Helsinga,
Alana nie zmusili do RCP, to sam sobie swoje wcześniejsze prace temptrackował?Adam Krysiński pisze:Alan zniszczył
co za zajebista muza
po raz kolejny mamy dowód na to jaką muzę piszą najlepsi gdy nie przymusza się ich do pisania rcp..