Po prostu muza została tak skomponowana.porażka - kto montował ten album?
Ja? W którym momencie? Coś Ci się z S8 i C2 pomyliłoCicho...Mystery hype'uje nam ten score już od kilku miesięcy

Po prostu muza została tak skomponowana.porażka - kto montował ten album?
Ja? W którym momencie? Coś Ci się z S8 i C2 pomyliłoCicho...Mystery hype'uje nam ten score już od kilku miesięcy
a jak to samo było logiczne przy Mateuszu, przy specyfice pisania do polskich seriali, to nikt tego nie rozumiałMystery Man pisze:Po prostu muza została tak skomponowana.porażka - kto montował ten album?
Uświadomiłeś mi to dopiero w swoim komencie pod recką tegoża jak to samo było logiczne przy Mateuszu, przy specyfice pisania do polskich seriali, to nikt tego nie rozumiałMyster fail
![]()
Ja ją kojarzę z "Nie ma to jak statek" i "Czarodzieji z Waverly Place", ale w chyba Hance też byłaa ten Gjaczin to jakaś Hanka Montanka? bo znajome twarze na okładce
Potencjał może i jest, ale czy słuchając tych 40-sekundowych "dżingli" pozostanie cokolwiek w głowie po przesłuchaniu? Wątpię. To jak słuchanie jakichś samplerów - moim zdaniem szkoda czasu.Mystery pisze:Ja? W którym momencie? Coś Ci się z S8 i C2 pomyliłoJak coś to wnosiłem by nie oceniać muzyki po okładce, bo mimo wszystko wciąż uważam, że taki film ma potencjał na fajną muzę, zresztą Chris Tilton kiedyś tak napisał i jakoś mi się tak zakodowało
Ja nie wiem czy Selena Gomez była w "Hanna Montanna", ale w "Czarodziejach z Waverly Place". "Nie ma to jak Statek" raczej nie.Mystery Man pisze:Ja ją kojarzę z "Nie ma to jak statek" i "Czarodzieji z Waverly Place", ale w chyba Hance też byłaa ten Gjaczin to jakaś Hanka Montanka? bo znajome twarze na okładce
Mi się ta tracklista w ogóle nie podoba, ale jak tak na nią spojrzeć to takich perfidnych mikrusów jest tu około 10. A minutowe utwory Giachino mogą być atrakcyjne, co pokazał w "Up" czy "Speed Racer". Zresztą już równie obfite prace mi się podobały, Horton, Ice Age 3 czy Wall-E.Tomek pisze:Potencjał może i jest, ale czy słuchając tych 40-sekundowych "dżingli" pozostanie cokolwiek w głowie po przesłuchaniu? Wątpię. To jak słuchanie jakichś samplerów - moim zdaniem szkoda czasu.
We wszystkich była, bo ogląda.... znaczy sprawdziłemJa nie wiem czy Selena Gomez była w "Hanna Montanna", ale w "Czarodziejach z Waverly Place". "Nie ma to jak Statek" raczej nie
To może w "Nie ma to jak statek" pojawiła się gościnnie, tak samo jak pojawiła się gościnnie w jednym odcinku "Słonecznej Sonny". Tak wyczytałem przynajmniej, że się pojawiła gościnnieMystery Man pisze:We wszystkich była, bo ogląda.... znaczy sprawdziłemJa nie wiem czy Selena Gomez była w "Hanna Montanna", ale w "Czarodziejach z Waverly Place". "Nie ma to jak Statek" raczej nie
przygodową komedię romantyczną dla nastolatek dziejąca się we Francji - już brzmi lepiejkomedię dla nastolatek
Zapowiada się smacznieZapowiada się kiepsko.![]()