P.S. Gdybym zgadł (...gdybym ) to zagadkę mogę wrzucić dopiero jutro po 16, gdyż dziś po poludniu praca i jutro do południa praca Ale niech w tej kwestii regulaminowej wypowie się Bucholc
"Aha utwór z tego filmu pojawił się jedynie na składance tego kompozytora. Brak zresztą bliższych informacji o wydaniach jego albumów SC milczy na jego temat..."
A czy ja napisalem że jestem pewny swojej odpowiedzi?? Toż to tylko strzał jest (choć niektóre fakty z podpowiedzi się zgadzają). Spróbować nie zaszkodzi
W sumie moja odpowiedź, też pod paroma względami pasowała, a sami wiemy jak to się skończyło
U VPFreeMan'a film zgadza się w 100%, Australia, Belgia, 2000, kompozytor w sumie też pasuje... więc jak to nie to, to już sam nie wiem co to może być, jak coś, to mam nadzieję, że ostatnia podpowiedź rozwieje nasze wszelkie wątpliwości.
Mogło być też tak, że gdy Babuch wklepywał go do wyszukiwarki na SC, to omyłkowo wcisnął zły klawisz. Ta kompilacja mi tu jednak nie pasuje.. Sporo jego płyt mają wpisanych, ale nie ma wzmianki o wytwórni, którą podał Babuch (a w ogóle płyty tej wytwórni są w spisie SC).