http://www.deadline.com/2011/06/hot-tra ... ossible-4/
Nie powiem żeby mnie uwiódł

Pytanie co kazali Gjaczinowi tu napisać, bo sądzę że temp z Transformerów i Incepcji był ponownie bankowo

Mi się podoba i wygląda to zwiastun filmu misji niemożliwej, fajne kino akcji się szykuje. Jak na na moje oko za dużo CGI, ale to przecież zwiastun mający ściągnąć do kina dziatwę.Nie powiem żeby mnie uwiódłZapowiada się znów głupia rozpierducha (wysadzenie Kremla WTF?
), a Cruise z filmu na film staje się większym Supermenem. Absurdalnych scen rodem z Transformerów w tym trailerze jest przynajmniej 5
O dziwo muzy nie ma w nim żadnej, słyszymy tylko nowiutki kawałek Eminema który nagrał z Sashą Grey- czyżby song tytułowy?
Przecież tam sami swoi, co wymyśli z Birdem to napisze.Pytanie co kazali Gjaczinowi tu napisać, bo sądzę że temp z Transformerów i Incepcji był ponownie bankowo
Phi... Pierce Bond 007 doganiał spadający samolot, także, żadne wielkie mi tu rzeczyAdam Krysiński pisze:a mnie się nie podoba, za dużo popkornu, to nie Transformery tylko sikret ejdżent
8 razyAdam Krysiński pisze:ale tam była parabola, inny kąt spadania, włączone śmigła i powierzchnia nośna.. babka na fizyce mi kiedyś powiedziała że to spokojnie możliwe
To to prawda, ale tak to jest jak się robi coś na szybkiego. Film jeszcze nie ukończony, widać, że efekty nie są jeszcze odpicowane, no ale chciano zdążyć z zapowiedzią na premierę Transów. Również czekam na zwiastun nr 2.Tomasz Goska pisze:Film może i porażką nie będzie, ale trailer to okropnie zmontowali. Czekam na inny, który zachęci mnie do obejrzenia filmu w kinie
Dokładnie, akurat muzyka Giacchino będzie brzmiała giacchinowskoMystery Man pisze:Przecież tam sami swoi, co wymyśli z Birdem to napisze.Pytanie co kazali Gjaczinowi tu napisać, bo sądzę że temp z Transformerów i Incepcji był ponownie bankowo