MICHAEL GIACCHINO - MISSION IMPOSSIBLE 4: GHOST PROTOCOL

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

MICHAEL GIACCHINO - MISSION IMPOSSIBLE 4: GHOST PROTOCOL

#1 Post autor: Adam » śr cze 29, 2011 08:37 am

W USA przed Transformersami 3D puścili wczoraj premierowo długi trailer do czwórki..

http://www.deadline.com/2011/06/hot-tra ... ossible-4/

Nie powiem żeby mnie uwiódł :| Zapowiada się znów głupia rozpierducha (wysadzenie Kremla WTF? :lol: ), a Cruise z filmu na film staje się większym Supermenem. Absurdalnych scen rodem z Transformerów w tym trailerze jest przynajmniej 5 :? O dziwo muzy nie ma w nim żadnej, słyszymy tylko nowiutki kawałek Eminema który nagrał z Sashą Grey 8) - czyżby song tytułowy?

Pytanie co kazali Gjaczinowi tu napisać, bo sądzę że temp z Transformerów i Incepcji był ponownie bankowo :mrgreen:
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

Re: MICHAEL GIACCHINO - MISSION IMPOSSIBLE 4: GHOST PROTOCOL

#2 Post autor: Mystery » śr cze 29, 2011 08:53 am

Nie powiem żeby mnie uwiódł :| Zapowiada się znów głupia rozpierducha (wysadzenie Kremla WTF? :lol: ), a Cruise z filmu na film staje się większym Supermenem. Absurdalnych scen rodem z Transformerów w tym trailerze jest przynajmniej 5 :?
Mi się podoba i wygląda to zwiastun filmu misji niemożliwej, fajne kino akcji się szykuje. Jak na na moje oko za dużo CGI, ale to przecież zwiastun mający ściągnąć do kina dziatwę.
O dziwo muzy nie ma w nim żadnej, słyszymy tylko nowiutki kawałek Eminema który nagrał z Sashą Grey 8) - czyżby song tytułowy?
:?: A nie Pink? :P
Pytanie co kazali Gjaczinowi tu napisać, bo sądzę że temp z Transformerów i Incepcji był ponownie bankowo :mrgreen:
Przecież tam sami swoi, co wymyśli z Birdem to napisze.

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#3 Post autor: Adam » śr cze 29, 2011 09:15 am

a mnie się nie podoba, za dużo popkornu, to nie Transformery tylko sikret ejdżent :?
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

#4 Post autor: Mystery » śr cze 29, 2011 09:20 am

Adam Krysiński pisze:a mnie się nie podoba, za dużo popkornu, to nie Transformery tylko sikret ejdżent :?
Phi... Pierce Bond 007 doganiał spadający samolot, także, żadne wielkie mi tu rzeczy :wink:

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#5 Post autor: Adam » śr cze 29, 2011 09:22 am

ale tam była parabola, inny kąt spadania, włączone śmigła i powierzchnia nośna.. babka na fizyce mi kiedyś powiedziała że to spokojnie możliwe :D tylko by nie wsiadł :P
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

#6 Post autor: Mystery » śr cze 29, 2011 09:30 am

Adam Krysiński pisze:ale tam była parabola, inny kąt spadania, włączone śmigła i powierzchnia nośna.. babka na fizyce mi kiedyś powiedziała że to spokojnie możliwe :D
8 razy :P Filmy MI nigdy nie były realistyczne. Cruise na pociągu w jedynce, w dwójce taniec samochodów i pojedynek motorów, w trójce też by się coś znalazło. Tutaj na razie nie widzę nic nadprzyrodzonego. Że wysadzono krem? Przecież w rzeczywistości wysadzono w Moskwie teatr czy metro to czemu nie kreml :wink:

Awatar użytkownika
Ghostek
Hardkorowy Koksu
Kontakt:

#7 Post autor: Ghostek » śr cze 29, 2011 09:52 am

Film może i porażką nie będzie, ale trailer to okropnie zmontowali. Czekam na inny, który zachęci mnie do obejrzenia filmu w kinie :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

#8 Post autor: Mystery » śr cze 29, 2011 09:57 am

Tomasz Goska pisze:Film może i porażką nie będzie, ale trailer to okropnie zmontowali. Czekam na inny, który zachęci mnie do obejrzenia filmu w kinie :P
To to prawda, ale tak to jest jak się robi coś na szybkiego. Film jeszcze nie ukończony, widać, że efekty nie są jeszcze odpicowane, no ale chciano zdążyć z zapowiedzią na premierę Transów. Również czekam na zwiastun nr 2.

Awatar użytkownika
Tomek
Redaktor Kaktus
Kontakt:

#9 Post autor: Tomek » śr cze 29, 2011 18:59 pm

Zajawka średnia. Cruise znowu biegnie przed kamerą jakby mu kołek w tyłek wsadzili, z miną jakby sadził klocka. Nuda, już było. Widać, że najwyższy budynek świata będzie głównym elementem marketingowym filmu. To będzie kolejny film, który będzie można wrzucić do worka z promocją jego własnej (Cruise'a oczywiście). Podejrzewam, że niestety Cruise i tutaj zdominuje Birda i będzie to film wyłącznie pod niego (zresztą jak wszystkie części tego średniego cyklu).
Obrazek

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#10 Post autor: Adam » czw cze 30, 2011 09:46 am

dokładnie.. zwiastun śmierdzi bzdurą.
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#11 Post autor: Wawrzyniec » czw cze 30, 2011 12:48 pm

Mystery Man pisze:
Przecież tam sami swoi, co wymyśli z Birdem to napisze.
Dokładnie, akurat muzyka Giacchino będzie brzmiała giacchinowsko :) W sumie to coraz prężniej działają na rynku osoby, które już współpracowały z Giacchino. Jak tak dalej pójdzie to Michaelowi nie starczy czasu, aby komponować do filmów, wszystkich swoich znajomych :) I wtedy, jak przewidziałem nic nie stanie na drodze przed powstanien G-RPC :) Zresztą chyba już Chris Tilton i Chad Seiter mogą robić za dwanego Powella i HGWu :P
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

#12 Post autor: Mystery » czw lip 14, 2011 09:00 am

Japoński trailer, inna muza i zajawka od razu lepsza :)
http://www.mi-gp.jp/

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#13 Post autor: Adam » pt lip 15, 2011 10:50 am

no ciut lepiej to fakt, ale i tak film będzie raczej mega bzdurny :?
#FUCKVINYL

Awatar użytkownika
Arthur
Nominacja do odkrycia roku

#14 Post autor: Arthur » czw lip 28, 2011 00:12 am

Ważne, że TC znów biega, skacze i wspina się 8) chłop od dekady w znakomitej formie.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer

Awatar użytkownika
Adam
Jan Borysewicz

#15 Post autor: Adam » czw lip 28, 2011 08:05 am

od dekady? :? raczej od trzech :P
#FUCKVINYL

ODPOWIEDZ