Alan Silvestri - Captain America: The First Avenger
Re: Alan Silvestri - Captain America: The First Avenger
Mam nadzieję, że to nie będzie trwało 78 minut... Intryguje mnie natomiast piosenka na końcu - Menken + David Zippel, który był bodajże tekściarzem w "Mulanie". Mam nadzieję, że nie będzie tego śpiewał jakiś celebrycki wokalista. W ogóle w dzisiejszych czasach oryginalna piosenka stworzona do filmu to ewenement 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Był w sumie jeszcze "Avatar" i też "Transformers 2". Ale w sumie za wiele piosenek nie ma już, co mnie w sumie jakoś nie smuci. Ja np. zdecydowanie lubię, kiedy podczas napisów końcowych słyszę score, najlepiej z jakimś charakterystycznym motywem, tak jak każdy część "Pirates of the Caribbean" kończy się "He's a Pirate".Tomek pisze:W ogóle w dzisiejszych czasach oryginalna piosenka stworzona do filmu to ewenement
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Jak dla mnie to wygląda na jakąś piosenkę propagandową, która przemknie sobie w trakcie filmu, a nie jakiś osobny hit.Tomek pisze:Mam nadzieję, że to nie będzie trwało 78 minut... Intryguje mnie natomiast piosenka na końcu - Menken + David Zippel, który był bodajże tekściarzem w "Mulanie". Mam nadzieję, że nie będzie tego śpiewał jakiś celebrycki wokalista.
Ciekawy koncept. Może tak być jak piszesz. Ale czy nie byłoby sensowniej wtedy taką piosenkę wsadzić gdzieś w środek płyty?

Żeby rozwalała album? Raczej wątpię - takie rzeczy zawsze dodają jako bonusy na końcu. Może być też tak, że ten hicior wybrzmi dopiero na napisach końcowych lub w momencie gdy Kpt USA będzie biegł/leciał/jechał w stronę zachodzącego słońca.
a kto to w ogóle śpiewa? jakaś gwiazda straszna skoro nawet nie podali 

#FUCKVINYL
Póki co, muzyczka ze strony filmu nie wróży za dobrze:
http://captainamerica.marvel.com/main.html
http://captainamerica.marvel.com/main.html
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
sztampowa
ale czy ktoś tu się spodziewał dobrego scoru?
Adam co najwyżej
ale czy ktoś tu się spodziewał dobrego scoru?
Adam co najwyżej

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
po pierwsze nie wiadomo czy to Alan, po drugie poczekajmy aż będzie płyta 

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
śmierdzi nominacją do antymuzy 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Ciekawe Adam, że takiej filozofii nie stosujesz do pozycji, które nie zyskują Twojej przychylności na starcie 
A co do oczekiwań, jak Koper napisał. Z obecną formą i brzmieniem jego muzyki Silvestri'ego... Lepiej nie podbijać piłeczki (lub walić w pieluchę
)

A co do oczekiwań, jak Koper napisał. Z obecną formą i brzmieniem jego muzyki Silvestri'ego... Lepiej nie podbijać piłeczki (lub walić w pieluchę

ale jaka konsekwencja? nigdy nie oceniam po klipach czy też po paru sekundach w tle strony jak jeszcze nie wiadomo czy to w ogóle jego a nie jakaś trailerowa muza xreya..
#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ale wystarczy sięgnąć pamięcią do A-Team 

dlatego obawa jest
trzeba cierpliwie czekać, nawet Ramiego nie skreślałem na starcie to i Alana też nie skreślę.

#FUCKVINYL
Ja już nie wspomnę o ścieżkach, których nie wysłuchałeś a wykłócałeś się całe strony za argumenty biorąc np. recenzje/opinie z trzeciej ręki