IV Festiwal Muzyki Filmowej - kto z nas będzie?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: IV Festiwal Muzyki Filmowej - kto z nas będzie?
Ale pewnie byli zmuszeni potem podróżować krakowską komunikacją miejską, a tego nie życzyłbym nawet największemu wrogowi 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
A może samochodami się dotłukli? Wtedy to dopiero byłby fail! :]

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Desplatowi?Wawrzyniec pisze:Ale pewnie byli zmuszeni potem podróżować krakowską komunikacją miejską, a tego nie życzyłbym nawet największemu wrogowi

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
chodziło mi o fakt że robili tripa do nas jak się okazuje niepotrzebnie bo w Paryzu koncert będzie w lepszym miejscu i jak piszesz raczej to samo.Paweł Stroiński pisze:Nie mają, co się wkurzać, z tego, co się orientuje, zagra dokładnie to samo, co u nas.
jak ja bym miał teraz 80E to bym se życie inaczej ułożyłMarek Łach pisze:I wydali pewnie zawrotne 80 euro za bilet lotniczy, a lecieli zawrotne 2 godziny do Polski... Normalnie błąd życia popełnili.

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
O retyKoper pisze:Desplatowi?Wawrzyniec pisze:Ale pewnie byli zmuszeni potem podróżować krakowską komunikacją miejską, a tego nie życzyłbym nawet największemu wrogowi

Ale jakby co i jemu też bym nie życzył podróżowania krakowską komunikacją miejską. W sumie jazda samochodem też do przyjemnych nie należy. Nie uwłaczając Krakowiakom goszczącym na tym forum oczywiście, którzy zapewne są bardzo dobrymi i kulturalnymi kierowcami

Komunikacja miejska jak wszędzie w Polsce, ni gorsza, ni lepsza... No chyba, że przyrównujesz do berlińskiej to na pewno gorsza 

ke?Wawrzyniec pisze:Ale jakby co i jemu też bym nie życzył podróżowania krakowską komunikacją miejską. W sumie jazda samochodem też do przyjemnych nie należy. Nie uwłaczając Krakowiakom goszczącym na tym forum oczywiście, którzy zapewne są bardzo dobrymi i kulturalnymi kierowcami

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ale mnie nie chodzi tylko o pory dzienne. Przecież to co się działo w nocy to był cyrk na kółkach
Festiwal, Noc Muzeów, Juwenalia, wszystko w tym samym czasie i jeden krótki autobus na godzinę, załadowany ludźmi jak w Mombaiu.
A co do samego poruszania, to nie chodzi mi także tylko o same korki, ale ogólnie o kulturę na drogach. I niestety z moich obserwacji jako kierowca dostrzegam, że jazda po Krakowie do przyjemnych i lekkich nie należy. Takie są przynajmniej moje spostrzeżenia.

A co do samego poruszania, to nie chodzi mi także tylko o same korki, ale ogólnie o kulturę na drogach. I niestety z moich obserwacji jako kierowca dostrzegam, że jazda po Krakowie do przyjemnych i lekkich nie należy. Takie są przynajmniej moje spostrzeżenia.
to do Wawy pojedź i sprawdź jak jeżdżą

#FUCKVINYL
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Ech, te marzeniagdzi śmigają 100/h
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Widać, że Adam i Tomek nie wracali z koncertu do centrum autobusem więc nie wiedzą o czym Wawrzek mówi...
Dla mnie to też fail ze strony organizatorów. Chyba nie tak trudno przewidzieć, że wielu z uczestników koncertu będzie chciało opuścić Nową Hutę i udać się w kierunku centrum po imprezie, a jeśli mamy porę nocną i autobus kursuje co godzinę czy pół, no to sorry... tym bardziej, że i tak były wynajęte autobusy by wozić ludzi w obrębie zakładu, więc chyba można byłoby się jeszcze z zakładem komunikacji dogadać by i zwiększył liczbę kursów do centrum specjalnie na tę okazję. A tak autobusy biły rekordy ładowalności, zaś 3/4 ludzi i tak nie kasowało biletów bo do kasowników nie szło się dopchać. Przewoźnik więc nie zarobił, ludzie narzekali, a organizator konkursu dostał minusa. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Ale ja nie pisałem o nocnych kursach, tylko ogólnie o komunikacji miejskiej
A to co się działo w nocy to ma się rozumieć duży fail i ze strony organizatorów i władz Krakowa.

kto jeździ? chyba sami przyjezdniAdam Krysiński pisze:to do Wawy pojedź i sprawdź jak jeżdżą![]()

ja używam komunikacji miejskiej i własnych nóg - jeżdżenie autem po zatłoczonym mieście jest dla lamerów, co robią w lecie zimne łokcie i szpanują swoimi subaru z drugiej ręki w komisie nabytymi