ORŁY 2011

Tutaj dyskutujemy o poszczególnych ścieżkach dźwiękowych napisanych na potrzeby kina.

Kto powinien dostać Orła?

Czas głosowania minął pt mar 11, 2011 11:07 am

Paweł Mykietyn - Essenstial Killing
1
14%
Zygmunt Konieczny - Święty interes
1
14%
Daniel Bloom - Wszystko co kocham
5
71%

Liczba głosów: 7

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Mystery
James Horner

Re: ORŁY 2011

#16 Post autor: Mystery » pn cze 13, 2011 12:10 pm

Już kiedyś o niej rozprawialiśmy:
Koper pisze:Nagroda Orła dla Mykietyna to lekki fail, toż to muzyka a la tej z "The Hurt Locker". Emocji żadnych nie wnosi prawie wcale i za wiele też jej tam nie ma.
Marek Łach pisze:Z muzyki nie pamiętam ani nuty.
Jeśli chodzi o muzyczne wybory, to już coraz bliżej nam do Hollywood :wink:

Awatar użytkownika
Tomek
Redaktor Kaktus
Kontakt:

#17 Post autor: Tomek » pn cze 13, 2011 12:26 pm

To samo pomyślałem... Wawrzek mógłby tutaj zastosować swoją definicję 'hipsterstwa' :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#18 Post autor: Wawrzyniec » pn cze 13, 2011 12:44 pm

Hej, to nie ja ją odkryłem :P A w ogóle tutaj trudno mi się wypowiadać, gdyż akurat polską kinematografią i wszystko z nią związaną staram się omijać szerokim łukiem. Chociaż akurat "Essential Killing" widziałem i do tej pory się zastanawiam na czym wtedy Tarantino jechał w Wenecji :?
#WinaHansa #IStandByDaenerys

Awatar użytkownika
Tomek
Redaktor Kaktus
Kontakt:

#19 Post autor: Tomek » pn cze 13, 2011 12:52 pm

Wawrzyniec pisze:Hej, to nie ja ją odkryłem :P
Ja wiem, ale Ty ją propagujesz :D
Wawrzyniec pisze:A w ogóle tutaj trudno mi się wypowiadać, gdyż akurat polską kinematografią i wszystko z nią związaną staram się omijać szerokim łukiem.
To tak jak ja. Choć ten nowy film Smarzowskiego na pewno oglądnę.
Wawrzyniec pisze:Chociaż akurat "Essential Killing" widziałem i do tej pory się zastanawiam na czym wtedy Tarantino jechał w Wenecji :?
Skoro główną nagrodę przyznał mega pretensjonalnemu gniotowi "Somewhere" swojej byłej dziewczyny, to pewnie z "Essential Killing" nie było większego problemu :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Wawrzyniec
Hans Zimmer
Kontakt:

#20 Post autor: Wawrzyniec » pn cze 13, 2011 13:03 pm

Tomek pisze:Choć ten nowy film Smarzowskiego na pewno oglądnę.
Przez Smarzowskiego podpadłem takiej grupie dyskusyjnej w Polskim Instytucie w Berlinie, gdyż jako jedyny nie rozpływałem się nad "Domem Złym", którego fenomenu do tej pory nie rozumiem. Więc dla mnie i Smarzowski nie przemawia;
Tomek pisze:
Wawrzyniec pisze:Chociaż akurat "Essential Killing" widziałem i do tej pory się zastanawiam na czym wtedy Tarantino jechał w Wenecji :?
Skoro główną nagrodę przyznał mega pretensjonalnemu gniotowi "Somewhere" swojej byłej dziewczyny, to pewnie z "Essential Killing" nie było większego problemu :D
A racja :) Swoją drogą "Somewhere" jest cienkie jak dupa węża. I tak analizując to dalej czekam na jakiś dobry film Sofii Coppoli po "Lost in Translation" i znaleźć nie mogę :?
#WinaHansa #IStandByDaenerys

ODPOWIEDZ