Atli Örvarsson - The Eagle
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Atli Örvarsson - The Eagle
Obejrzałem film i muszę powiedzieć, że nieszczególnie w nim zachwyca muza Orvarssona. Ot jest i nie przeszkadza, ale żeby to jakiegoś kolorytu, emocji czy klimatu wiele dodawało to niestety nie. Na płycie lepiej wypada IMHO.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
ten score to niezły suchar, a film? że też macie czas na oglądanie jakichś filmików historycznych klasy C... 

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Film przyjemny. Taki western w czasach rzymskich z Brytami robiącymi za Indiańców.
Do obejrzenia w chwilach nudy. W sumie fajniejszy od Robin Hooda, ale to chyba do przewidzenia. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Czekam na recenzję
A "Return of the Eagle" jak się w filmie prezentuje? Gdyż dla mnie ten score to przede wszystkim ten utwór, który bardzo lubię.

A "Return of the Eagle" jak się w filmie prezentuje? Gdyż dla mnie ten score to przede wszystkim ten utwór, który bardzo lubię.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
napisy końcowe 
a w kolejce na reckowanie najpierw Banos z lepszym scorem do lepszego filmu.

a w kolejce na reckowanie najpierw Banos z lepszym scorem do lepszego filmu.