A jaka różnicaKoper pisze:Bucholc, bez przesady, czego to raportujesz? Ja rozumiem, jakby to w innym wątku było, ale w offtopie?
EPIC FAIL! :D (honorowy patronat: lis23)
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Re: EPIC FAIL! :D
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
to już wiadomo skąd nagle dośc nieoczekiwany rozwód
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... omowa.html
NO CD = NO SALE
NO CD = NO SALE
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A, to o to chodzi, myślałem, że o kryptoreklamę... Ale dziwne, bo jak wchodziłem na forum, to było to wykropkowane.Bucholc Krok pisze:A jaka różnicaWulgaryzmy w Offtopie nie są wulgaryzmami?
![]()
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Reklamami w ogóle się nie zajmuję. A co reklamował?Koper pisze:A, to o to chodzi, myślałem, że o kryptoreklamę...
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Jakiś bank... ale nie róbmy kryptoreklamy 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Paramount Pictures, Twentieth Century Fox i Lightstorm Entertainment ogłosiły dziś, że 6 kwietnia 2012 r. na ekranach kin pojawi się ponownie film Jamesa Camerona, Titanic, tym razem w 3D.
Jest to drugi najbardziej dochodowy film w historii kina. Był początkiem wielkiej kariery dla Leonardo DiCaprio i Kate Winslet. Zdobył aż 11 Oscarów.
Ponowna premiera filmu wiąże się z setną rocznicą studia Paramount Pictures.
NO CD = NO SALE
- Wojteł
- John Williams
Mnie zastanawia jedno: Czy jak Lucas wpuści gwiezdne wojny w 3D to czy dadzą radę przebić Titanica i avatara? Wszak utrzymywały tytuł najbardziej kasowego filmu przez chyba 20 lat, póki Cameron ich nie zdetronizował.
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Image, Image Ty