Nieliczni bronią bastionu przed blaskiem fleszy, tak trzymać:)Tomasz Goska pisze:Ja nie mam ANI jednej płyty z autografem i śpię spokojnie po nocach
OKŁADKI Z AUTOGRAFAMI - PORÓWNAJ PRAWDZIWY AUTOGRAF
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Re: OKŁADKI Z AUTOGRAFAMI - PORÓWNAJ PRAWDZIWY AUTOGRAF
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
A co to znaczy? Może "son" w znaczeniu "zięciu"? Coś się kroi?Tomek pisze:Adam San - gratulacje!

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
"San" to w japońskim "Pan"Bucholc Krok pisze:A co to znaczy?Tomek pisze:Adam San - gratulacje!

a teraz MOCNE, nie moje
, uderzenia :
Dżery:

Schifrin:

Goldenthal:

Fenton:

Shire:

Marianelli:

Dżery:

Schifrin:

Goldenthal:

Fenton:

Shire:

Marianelli:

#FUCKVINYL
Do dziś żałuje, ze parę lat temu nie kupiłem Aliena z autografem mistrzaTomasz Goska pisze:a teraz MOCNE, nie moje , uderzenia :
Dżery:![]()
![]()
![]()

kolejne których też nie było tu jeszcze (Peter ściągnął 2% ze ścian i ludzie zawału podostawali
):

oraz:

oraz:

#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
I po co ten płacz? Zarobisz to sobie kupisz, też mi problem.Adam Krysiński pisze:a teraz MOCNE, nie moje, uderzenia

Łe, na składaku..Shire:

Ile kosztował?Wurger pisze:Do dziś żałuje, ze parę lat temu nie kupiłem Aliena z autografem mistrza![]()
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Tylko 50 dolcówBucholc Krok pisze:Ile kosztował?Wurger pisze:Do dziś żałuje, ze parę lat temu nie kupiłem Aliena z autografem mistrza![]()

- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Ciekawe czy kompozytorzy tego też używająAutopen wykorzystywany jest zwykle do hurtowego składania podpisów, np. przez gwiazdy. Znani aktorzy, zamiast podpisywać wiele tysięcy swoich zdjęć, robią to tylko raz, a maszyna powtarza tą czynność w nieskończoność. Dlatego zbieracze autografów bardziej cenią "prawdziwie" podpisy od "maszynowych".
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
tak, np Desplat przy kolekcjonerskim wydaniu Insygniów Śmierci, gdzie było 10 tys sztuk "podpisanej" kartki partytury.
#FUCKVINYL
Nieprawda. W przypadku kolekcjonerskiego wydania Insygniów zeskanowali podpis Desplata i wkleili go do pliku z kawałkiem partytury, a następnie wydrukowali. Nie jest to autopen, bo podpis nie jest złożony markerem (nawet przez maszynę), tylko wydrukowany, czego dowodem są widoczne na podpisie piksele. Wiem, bo mam to wydanie. To jest dopiero EPIC FAIL 
Na zdjęciu niestety pikseli nie widać.

Na zdjęciu niestety pikseli nie widać.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
To nie tak mało. Ile teraz wołają?Wurger pisze:Tylko 50 dolców
Teraz nikt nie chce sprzedać, ot coBucholc Krok pisze:To nie tak mało. Ile teraz wołają?