IV Festiwal Muzyki Filmowej - kto z nas będzie?
Re: IV Festiwal Muzyki Filmowej - kto z nas będzie?
na piratach może z aparatami być problem.. a co do podpisywania.. pewnie coś będzie, ale to przecież tylko Piraci 

#FUCKVINYL
Piraci piratami, a autograf lepiej mieć niż nie mieć
.
A co do zakazu fotografowania to czego się możemy spodziewać? Jakiś niezwykłych efektów specjalnych, nowatorskiej oprawy wizualnej, że nie można pstryknąć fotki
.

A co do zakazu fotografowania to czego się możemy spodziewać? Jakiś niezwykłych efektów specjalnych, nowatorskiej oprawy wizualnej, że nie można pstryknąć fotki

Jakiego znowu Disneya? Przecież gość nie żyje od pół wieku
.

- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Czy w 21 minut zdążę z dworca do ocynkowni na koncert? I ponawiam pytanie, miałby ktoś dla mnie miejscówkę w piątek.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
nie zdążysz chyba że helikopterem. w 20 minut to - jak będzie korek a po południu i wieczorem są zawsze tam - to nie wyjedziesz poza rondo Mogilskie przez ulicę Lubicz. cóz, uroki komunikacyjne Krakowa
z dworca do huty podróz mpk zajmuje koło 40 min i to bez korków. wiem, bo wracam codzienie z pracy
jesli chcesz mieć dobre samopoczucie i zero stresu to załóż sobie godzinę.

#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Szkoda, że nie zrobią akcji jak z aparatami, czyli nie zabronią przynoszenia swoich płyt do podpisania. Przecież mogą połączyć sprzedaż z podpisywaniem. Jeszcze na to nie wpadli?Pawlinda pisze:Piraci piratami, a autograf lepiej mieć niż nie mieć.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Łukasz Waligórski
- Początkujący orkiestrator
- Kontakt:
Cóż... myślę wszystkich ucieszy informacja, że Joe Hisaishi od wczoraj jest już w Krakowie!
Powoli aklimatyzuje się w naszym kraju, zaskakuje konserwatywnym zachowaniem i odkrywa uroki "gorzkiej żołądkowej".
Niestety są też mniej radosne informacje, które organizatorzy przekażą zapewne jutro oficjalnymi kanałami.

Niestety są też mniej radosne informacje, które organizatorzy przekażą zapewne jutro oficjalnymi kanałami.
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Badelta nie będzie? :P
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Razem z Hisaishim Japończycy przywieźli nam swoje odpadki radioaktywne 
Łukaszu czy opiekujesz się tą wielką osobistością? Ilu ma ochroniarzy?

Łukaszu czy opiekujesz się tą wielką osobistością? Ilu ma ochroniarzy?
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
Pewnie żadnego - sam sobie jest ochroniarzem i jak ktoś go atakuje, to Joe zataje śmiertelny atak batutą w stylu ninja 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
To będzie Badelt czy nie będzie, gdyż słyszę różne głosy
A z autografami trochę głupio. Właśnie wczoraj zakupiłem sobie "Ponyo on the Cliff by the Sea", co by nie było głupio podchodzić do Hisaishiego tylko z jedną płytą ("Princess Mononoke").
Teraz to mnie naprawdę intryguje kto w ogóle pojawi się na konferencji w dniu otwarcia

A z autografami trochę głupio. Właśnie wczoraj zakupiłem sobie "Ponyo on the Cliff by the Sea", co by nie było głupio podchodzić do Hisaishiego tylko z jedną płytą ("Princess Mononoke").
Teraz to mnie naprawdę intryguje kto w ogóle pojawi się na konferencji w dniu otwarcia

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Badelta nie bedzie na koncercie piratów, ale o tym informowaliśmy dawno, zresztą jest to zaznaczone (brakiem nazwiska) na stronie fmf. co do autografów Hisaishiego - napisali na fb że na pewno nie będzie dawał w przerwie koncertu, bo jakiś koleś o to zapytał. zresztą to wszystko i tak kwestia humoru i dogadania, a konkretnie łaski
a na konferencje o której mówisz mają wstep tylko media z odpowiednimi blachami, i na niej Hisaishiego nie będzie (a miał być, ale parę dni temu znikło jego nazwisko z listy obecności kompozytorów tej konferencji na str fmf, więc rozumiem że go nie będzie).

#FUCKVINYL
- karcharoth
- Jestem Żydem
- Lokalizacja: Wrocław, niekiedy Kargowa, ale głównie Planet Armstrong
Do ilu promili wpuszczają na Dżo?
"If our music survives, which I have no doubt it will, then it will because it is good." - Jerry Goldsmith