Best of 2009. Zapraszam do udziału w ankiecie
Best of 2009. Zapraszam do udziału w ankiecie
http://www.ankietka.pl/ankieta/32842/best-of-2009.html
Koniec ankiety - 3 stycznia 2010
Dla przypomnienia, wyniki ubiegłorocznej zabawy:
http://www.ankietka.pl/wyniki-badania/1 ... -2008.html
Koniec ankiety - 3 stycznia 2010
Dla przypomnienia, wyniki ubiegłorocznej zabawy:
http://www.ankietka.pl/wyniki-badania/1 ... -2008.html
Ilu ludzi, tyle gustów i nikomu z osobna nigdy nie dogodzisz, więc poszczególne nominacje mogą wielu wydać się nie za dobre, ale to tylko mój subiektywny przekrój obecnego roku, mimo, iż starałem się być jak najbardziej obiektywny

"Concerto To Hell" nie dałem z premedytacją, nie zawiera słowa "End" co było wymogiem w tej kategorii
A o tym akurat pierwsze słyszę

Kategorii tej miało nie być, jak nie ma ostatecznie "Game Score", ale jakoś ją wepchnąłem. Z "Coraline" to rzeczywiście niedopatrzenie, jakoś wyleciało mi z głowy, może dlatego, że owy utwór zaczyna soundtrackA dlaczego w "End Credits" nie ma "Drag me to Hell" ani "Coraliny"??

"Concerto To Hell" nie dałem z premedytacją, nie zawiera słowa "End" co było wymogiem w tej kategorii

Myślałem nad Francuzem, tak jak nad Rombi, czy Beltrami, ale "The Secret of Kells" czy "Lucky Luke" niezbyt mnie przekonały, toteż wepchnąłem Mansella.A wśród kompozytorów Coulaisa?
A wśród oczekiwań 2010 "Oceanów"?
A o tym akurat pierwsze słyszę

No, na razie w swojej kategorii miażdżynajbardziej chwycił mnie Avatar ze wszystkich tu zapodanych pozycji,

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Przez głupi tytuł nie mogło startować, mimo że miażdży tego całego Giacchino...Mystery Man pisze: "Concerto To Hell" nie dałem z premedytacją, nie zawiera słowa "End" co było wymogiem w tej kategorii![]()

Nowy przyrodniczy dokument Perrina. Muzykę robi(w sumie już zrobił - film bodaj w styczniu wychodzi oficjalnie) oczywiście Coulais. I tego można wyczekiwać z nadzieją, a nie jakiegoś Zimmera.Mystery Man pisze: A o tym akurat pierwsze słyszę![]()

W przypadku, gdy własne nazwisko widnieje do zaznaczenia, to zadanie chyba nie jest takie trudneAle najtrudniejszą kategorią był recenzent roku....

Ostatecznie wyrzuciłem kategorie gniot, film kostiumowy czy game score, więc mogła być jeszcze bardziejA ankieta faktycznie szczegółowa

Dokument Perrina od Coulaisa, no to rzeczywiście jest na co czekaćNowy przyrodniczy dokument Perrina. Muzykę robi(w sumie już zrobił - film bodaj w styczniu wychodzi oficjalnie) oczywiście Coulais

I właśnie tu musiałem się wpisać w oczekiwania społeczeństwaI tego można wyczekiwać z nadzieją, a nie jakiegoś Zimmera.

- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
Ty koper nie jojcz bo ja na Ciebie zagłosowałem...Koper pisze:A dlaczego w "End Credits" nie ma "Drag me to Hell" ani "Coraliny"??
A wśród kompozytorów Coulaisa?
A wśród oczekiwań 2010 "Oceanów"?
K***a, i jeszcze na Babucha musiałem zagłosować, bo na siebie nie wypada, a konkurencji punktów dodawał nie będę przecież.:D
A też wolałbym na siebie

Why So Serious !?
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully