Turek pisze:Marku, ale Ty wielokrotnie również tłumaczysz i usprawiedliwiasz najnudniejszy nawet score Desplata, mówiąc że co to miał on na myśli kompozytor itd
Chybione porównanie.

Poza tym patrz jakimi argumentami bronisz designu MoHa: bo gracze są przyzwyczajeni, bo można było spartolić w photoshopie. A przecież można było zrobić piękny design w photoshopie, tak jak w niektórych obecnych wydaniach.

Mi to rybka, bo mnie te scory ani ta edycja nie interesuje, tylko widzę to samo bronienie za wszelką cenę, które widziałem przy Conanie.
BOX Indiany Jonesa też miał książeczki, (ba, wkładki raczej), w których były TYLKO zdjęcia z filmów (żadnych info) i nikt nic nie mówił, a tutaj najeżdżają że w książce prócz wypowiedzi kompozytorów i ciekawostek są jeszcze duże zdjęcia

No akurat boxy Indiany za to zostały dość mocno w necie skrytykowane, sam uważam je w kwestii książeczki za niewypał.
Miejmy jakiś umiar w porównywaniu: są ścieżki pięknie wydane graficznie, są ścieżki przeciętnie wydane. Do tych drugich zalicza się na przykład Indiana. No i pewnie MoH, skoro do Indiany go przyrównałeś. Co oczywiście żadnemu z tych boxów nie odbiera jakości muzycznej.