Wieeelkieee dzięki

Jak widać wyżej niektórym się podobaAdam Krysiński pisze:to nie jest śmiesznepoziom żenady jakiego nigdy nie było...
Tyle, że jego max dla Tylera równa się ocenie nowych PiratówAdam Krysiński pisze:a czy Wawrzyńcowi kiedyś się Zimemr nie podoba i kiedy daje niżej 3?Prędzej Tylerowi da maxa
Ja potrafię,ale tym pracom które mi się nie podobają:Adam Krysiński pisze:Czy potrafisz dać zimmerowej kupie 1,5 lub 2 albo czy w ogóle potrafisz Zimmerowi dać niżej 3,5?.
Więc jeśli ktoś żywcem kopiuje(nawet nie aranżuję jak Horner) to mamy OBOWIĄZEK dać 3/5 bo tyle poprzednie dostały? Nie tematy, motywy tylko temaT,motyW. Po za tym ile razy w kółko można słuchać tego? 6x na każdym scorze i filmie nie wystarczy? Co za dużo to mocno niezdrowe. 3/5 można dać komuś kto próbował stworzyć coś nowego, jakoś wczuć się w film, zaskoczyć nas czymś(nie negatywnie). Trzeba nazywać rzeczy po imieniu. Jak inżynier powie: nie chce mi się- wyjeżdzam, wiecie co dalej robić. Możemy być pewni, że nastąpi katastrofa(czy to konstrukcyjna, czy finansowa). Szkoda, że tu nikt konsekwencji nie ponosi, a zyski.Gdyż ten score to w dużej mierze kopiowanie poprzednich części, więc zarzut o brak oryginalności jest na miejscu, ale nazywaniem tego gównem, czy rzygami nazywamy te wszystkie stworzony przez Zimmera wcześniej tematy i motywy gównami i rzygami, a ja się na nazywanie ich gównami i rzygami nie będę godził, gdyż nie zasługuj być nazywane gównami i rzygami.
Niektórzy widzą przeczuwającą klęskę po zbierających się ciemnych chmurach. A dopłacić by ją odczuć:)?skoro żadne z nas nie widziało filmu