Wyczekiwane score'y
Re: Wyczekiwane score'y
Jackman w Kubusiu, Guliwerze i tej bajce o Obcych pokazał, że taki cienki jakby się po Henry IV mogło było wydawać nie jest, także przy X-Menach go nie skreślam, zresztą tutaj również na samym dole jest HGW z Genezą i tak łatwo wykurzyć się stamtąd nie da 

Jak dobrze, że nikt nie przyleci i nie zacznie na kilka stron krucjaty za te słowa w stronę HGW
(zasłużone zresztą).
Jackman...Jackman... Jedyna nadzieja, to że za produkcją tego wszystkiego stoi Bryan Singer, bo gdyby nie to, to olałbym ten film (i score też). Być może umiejscowienie filmu w latach 60-ych spowoduje, że Jackman będzie musiał być dwa razy bardziej kreatywny niż zazwyczaj i nie stworzy RCP-owskiego wtórniaka.

Jackman...Jackman... Jedyna nadzieja, to że za produkcją tego wszystkiego stoi Bryan Singer, bo gdyby nie to, to olałbym ten film (i score też). Być może umiejscowienie filmu w latach 60-ych spowoduje, że Jackman będzie musiał być dwa razy bardziej kreatywny niż zazwyczaj i nie stworzy RCP-owskiego wtórniaka.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Zbanowaliście?Tomek pisze:Jak dobrze, że nikt nie przyleci i nie zacznie na kilka stron krucjaty za te słowa w stronę HGW(zasłużone zresztą).
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Wymienione przeze mnie tytuły z RCP mają nie wiele do czynienia, także nie jest tak do końca pewne, że X-meny pójdą tą drogą. Zresztą jak przewidywał Adam ten projekt mało mnie interesuje, zarówno muzycznie jak i filmowo, także róbta tu co chceta.Tomek pisze:Jak dobrze, że nikt nie przyleci i nie zacznie na kilka stron krucjaty za te słowa w stronę HGW(zasłużone zresztą).
ja tam nie oglądałem żadnego xmena i jakoś mi z tym dobrze
za to bajka XMen megakult!

#FUCKVINYL
to powinno iśc do działu oftop i tematu epic fail raczej 
Njuman i jakiś akcyjniak?!
będzie trzeba w tym roku rozszerzyć liczbę miejsc w antymuzach 

Njuman i jakiś akcyjniak?!

#FUCKVINYL
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Z choinki się urwałeś?
Przecież o tym thrillerze wiadomo już chyba od roku.

- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
No przecież, już dawno to napisał i nagrał o ile wiem. Premiera filmu ma obsuwę paromiesięczną chyba z powodu kłopotów wytwórni...
#FUCKVINYL
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore