Super 8 - Michael Giacchino
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Re: Super 8 - Michael Giacchino
OK, najważniejsze, że może wyjść dobry film i dobry soundtrack. Zwłaszcza jak patronuje ten projekt Spielberg, który zna się na dobrej muzyce 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Spielberg, Abrams, obecnie najbliższy chyba stylistyce starych mistrzów Giacchino, muzyczne odniesienia do magicznego okresu z kariery Williamsa, tematyka science-fiction - to się po prostu nie może nie udać 

oby score porządnie wydali i oby nie skończyło się na jakiejś suicie typu cloverfield.
#FUCKVINYL
A co najważniejsze, sam kompozytor jest niesamowicie zainspirowany taką tematyką, a to powinno wyjść tylko na dobreSpielberg, Abrams, obecnie najbliższy chyba stylistyce starych mistrzów Giacchino, muzyczne odniesienia do magicznego okresu z kariery Williamsa, tematyka science-fiction - to się po prostu nie może nie udać

Akurat Cloverfield muzyki nie posiadał, toteż o jakimś pełnowymiarowym scorze mowy być nie mogło. Tutaj będzie klasyczna muzyczna oprawa, więc wydanko powinno być konkretneAdam Krysiński pisze:oby score porządnie wydali i oby nie skończyło się na jakiejś suicie typu cloverfield.

Mystery nie będzie mnie lubił za tą wypowiedź: oby album nie trwał 79 minut 

Jak będzie dobra muza to może trwać i 80Tomek pisze:Mystery nie będzie mnie lubił za tą wypowiedź: oby album nie trwał 79 minut

Nie jestem pewien czy Giacchino jest na razie w stanie "udźwignąć" albumy o długości 80 minut (kilka pozycji z jego dyskografii za tym nie przemawia moim zdaniem
). 60 minut będę w stanie przeżyć 

Przecież tylko "Let Me In" trwa u niego w granicach 80 minut. Seriali nie liczę, bo seriale mają to do siebie, że są przygotowane pod fanów i muszą te 8 godzin muzyki jakoś na ten jeden krążek upchnąć, tak by znalazło się wszystko co najważniejsze i niczego nie zabrakło.Tomek pisze:Nie jestem pewien czy Giacchino jest na razie w stanie "udźwignąć" albumy o długości 80 minut (kilka pozycji z jego dyskografii za tym nie przemawia moim zdaniem). 60 minut będę w stanie przeżyć
a wiadomo czy tutaj będzie pełen score czy może też własnie tylko suitka?Mystery Man pisze:Akurat Cloverfield muzyki nie posiadał, toteż o jakimś pełnowymiarowym scorze mowy być nie mogło. Tutaj będzie klasyczna muzyczna oprawa, więc wydanko powinno być konkretneAdam Krysiński pisze:oby score porządnie wydali i oby nie skończyło się na jakiejś suicie typu cloverfield.

#FUCKVINYL
Nie ma żadnych przesłań, by była to tylko suita, normalny film, normalny scorea wiadomo czy tutaj będzie pełen score czy może też własnie tylko suitka?

oby.. ale ja tam czekam z Gjaczina w tym roku tylko i wyłącznie na MI4 

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A ja czekam akurat najmniej na M:I4, a najbardziej na "Super 8" i "Cars 2". 

Eeee... przyjdzie Tomek, odsłucha i znów da 2Adam Krysiński pisze:oby.. ale ja tam czekam z Gjaczina w tym roku tylko i wyłącznie na MI4

A ja tak najbardziej to czekam na "John Carter of Mars"

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
"John Carter of Mars" wychodzi w tym roku 

Nie, ale ogólnie na to najbardziej czekam, no i rzecz jasna na Star Treka 2Wawrzyniec pisze:"John Carter of Mars" wychodzi w tym roku