Tacy miłośnicy Desplata, że nikt nie mabladerunner pisze:a tu na forum ktoś ma ?
OKŁADKI Z AUTOGRAFAMI - PORÓWNAJ PRAWDZIWY AUTOGRAF
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Re: OKŁADKI Z AUTOGRAFAMI - PORÓWNAJ PRAWDZIWY AUTOGRAF
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
bo trudno dostać? Williamsa też nikt nie ma (z tego forum) a dwóch moich kumpli ma. i co?
#FUCKVINYL
Adam Krysiński pisze:bo trudno dostać? Williamsa też nikt nie ma (z tego forum) a dwóch moich kumpli ma. i co?
KUMPEL RADEK ?

muaddib_dw ma, a chyba jest z forum...?Adam Krysiński pisze:Williamsa też nikt nie ma (z tego forum)

aa to nie wiedziałem
to gratulacje.

#FUCKVINYL
Bardzo prawdopodobne, że sytuacja się wkrótce zmieniczoug pisze:Tacy miłośnicy Desplata, że nikt nie mabladerunner pisze:a tu na forum ktoś ma ?

- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Ech ja się tu na forum nie liczę z moją marną kolekcją i paroma autografami i pewnie nie zasługuję aby być kumplem AdamaAdam Krysiński pisze:aa to nie wiedziałemto gratulacje.

#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
muaddib_dw pisze:Ech ja się tu na forum nie liczę z moją marną kolekcją i paroma autografami i pewnie nie zasługuję aby być kumplem Adama

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- karcharoth
- Jestem Żydem
- Lokalizacja: Wrocław, niekiedy Kargowa, ale głównie Planet Armstrong
Ciekawe czy sam Dżon się pofatygował czy zlecił to sprzątaczce. Pewnie jeszcze pyknął to sympatycznym markerem z czasem aktywacji 3 lata.

"If our music survives, which I have no doubt it will, then it will because it is good." - Jerry Goldsmith
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Ja nie mam ANI jednej płyty z autografem i śpię spokojnie po nocachBucholc Krok pisze:muaddib_dw pisze:Ech ja się tu na forum nie liczę z moją marną kolekcją i paroma autografami i pewnie nie zasługuję aby być kumplem Adamamało kto zasłużył. Pewnie tylko "morderka".

Festiwal zaczęty - dni nowych zdobyczy
Dwa poniżej z prywatnej audiencji u Hisaishiego na pokoncertowym czwartkowym bankiecie - będę dozgonnie za tę możliwość i akt łaski oraz króciutkie spotkanie wdzięczny piosenkarce Mai - córce Hisaishiego:

a ta ze wczoraj po prasowych wywiadach:

a ta ze wczoraj po prasowych wywiadach:

#FUCKVINYL
To się nazywa przeznaczenie! Gratulacje!