Green Lantern - James Newton Howard
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Re: Green Lantern - James Newton Howard
Zapowiada się mega epic.
JNH pozamiata. 

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
Również jestem ciekaw, co z tego wyjdzie. Nawet nie zwróciłem wcześniej uwagi, że płyta już tak szybko wychodzi
Trzymam kciuki!

Muzycznie "Green Lantern" zapowiada się na jeden z najciekawszych i największych projektów roku. Liczę, że pobije Airbendera.DanielosVK pisze:Zapowiada się mega epic.JNH pozamiata.
pytanie czy to cd czy cdr
bo watertower wydaje pół na pół. a orkiestra jest wieksza niż w airberdenie 

#FUCKVINYL
hehe doczekać się już nie mogę na ten score, odkąd dowiedziałem się, że już na dniach wychodzi !Mystery Man pisze:Muzycznie "Green Lantern" zapowiada się na jeden z najciekawszych i największych projektów roku. Liczę, że pobije Airbendera.DanielosVK pisze:Zapowiada się mega epic.JNH pozamiata.

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A coś poza osobą kompozytora daje nadzieję na dobry score? Bo tematyka filmu, czyli kolejny superhero wcale niczego nie gwarantuje.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Takiego sci-fi w hollywodzie jeszcze nie było, zobaczcie zwiastun, cała cywilizacja ufoli do muzycznego zilustrowania, mam nadzieję, że tak jak Avatar był niebieski, Green Lantern będzie zielony
Wystarczy spojrzeć na fotkę z oficjalnej strony, by dostrzec potencjał jaki tu drzemie
http://greenlanternmovie.warnerbros.com/#/home

Wystarczy spojrzeć na fotkę z oficjalnej strony, by dostrzec potencjał jaki tu drzemie

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Dlaczego nie wklejono okładki? Taka "świetna"?
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Ja będzie to się wkleiBucholc Krok pisze:Dlaczego nie wklejono okładki? Taka "świetna"?

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
E, tam, widziałem ten długi zwiastun z comic-conu czy gdzie go tam pokazali. Tragedii nie ma ale znowu jakaś naładowana CGI opowiastka o superbohaterze. Na dodatek jakoś mi w tym zwiastunie brakowało dystansu, humoru...Mystery Man pisze:Takiego sci-fi w hollywodzie jeszcze nie było, zobaczcie zwiastun, cała cywilizacja ufoli do muzycznego zilustrowania, mam nadzieję, że tak jak Avatar był niebieski, Green Lantern będzie zielony![]()
Wystarczy spojrzeć na fotkę z oficjalnej strony, by dostrzec potencjał jaki tu drzemie![]()
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Mystery Ty wiesz, że ja Ciebie bardzo szanuję, ale nie mogę się zgodzić z Tobą co do trailera "Green Lantern"
Dla mnie zapowiada się mega oczojebna produkcja na miarę "Speed Racera". Przy czym zielony jest przyjemniejszy dla oka
Ja za tym komiksowym bohaterem nigdy nie przepadałem, gdyż za często niektóre z tych ras przyprawiały mnie zwrot "WTF".
Ale może wyjdzie dobry film, nazwisko reżysera przemawia za dobrym filmem.
A nazwisko kompozytora za dobrym scorem, może wreszcie otrzymamy jakiś super temat super bohatera.

A nazwisko kompozytora za dobrym scorem, może wreszcie otrzymamy jakiś super temat super bohatera.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
O samym filmie zdania jako takiego nie mam, ogólnie zachęcająco to nie wygląda, oceniałem go tylko pod kontem muzyki i pod tym względem prezentuje się obiecującoWawrzyniec pisze:Mystery Ty wiesz, że ja Ciebie bardzo szanuję, ale nie mogę się zgodzić z Tobą co do trailera "Green Lantern"Dla mnie zapowiada się mega oczojebna produkcja na miarę "Speed Racera". Przy czym zielony jest przyjemniejszy dla oka
Ja za tym komiksowym bohaterem nigdy nie przepadałem, gdyż za często niektóre z tych ras przyprawiały mnie zwrot "WTF".