Jan Paweł II Szukałem Was - Michał Lorenc
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Re: Jan Paweł II Szukałem Was - Michał Lorenc
Całkiem fajne. 36zł można zaryzykować. 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Dzisiaj w Trójce słyszałem reklamę tej płyty. Była taka mądra, że nie zapamiętałem. Pamiętam tylko "inspiracje". 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
masz Koper, byłeś niecierpliwy więc koniec tajemnicy 
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wyd ... p?wi=76259

http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wyd ... p?wi=76259
#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
LOL, nasza telewizja wszystko kręci w wersjach "do kina" i "serialowe rozwinięcie" (czyli taki veeeery long director's cut w odcinkach
) stąd potem te filmy to co jeden to większa kaszana. 
Rozumiem, że muza ta sama, co w "Szukałem was"?

Rozumiem, że muza ta sama, co w "Szukałem was"?
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
nie
przykładowo w filmie z drugiej płyty nie było nic, a w serialu już te traki będą, tak jak i takie, których nie było na obu cd.

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No dobra, ale traktuję te 2 CDy jako jedną kompozycję. Co tam użyli w filmie kinowym a co w serialiku to już mniejsza o to. Chodizło mi o to, czy Lorenc pisał do obu jakby jednocześnie.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A Lorenc to zawsze angażował się i był wykorzystywany do takich religijno-narodowych-patriotycznych projektów? Pytam grzecznie, gdyż ostatnio to ciągle go w takich projektach widzę.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
nieWawrzyniec pisze:A Lorenc to zawsze angażował się
nie - częściej projekty takie dostawał np. Rubik, Mykietyn i Konieczny.i był wykorzystywany do takich religijno-narodowych-patriotycznych projektów?
hmm uściślijmy.. to znaczy w jakich i jak to niby ciągle?gdyż ostatnio to ciągle go w takich projektach widzę.
#FUCKVINYL
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Czwartek i JP2. Wawrzek trochę przesadza z tym "ciągle".hmm uściślijmy.. to znaczy w jakich i jak to niby ciągle?
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
dla tych co nie słyszeli i nie widzieli - rozszerzony papa startuje dziś w tv - tutaj info:
http://www.tvp.pl/o-tvp/centrum-prasowe ... p1/4362133
W serialu będzie muza z drugiej płyty której w ogóle nie było w filmie, oraz muza która nie weszła na obie płyty - jakieś 20 min.
http://www.tvp.pl/o-tvp/centrum-prasowe ... p1/4362133
W serialu będzie muza z drugiej płyty której w ogóle nie było w filmie, oraz muza która nie weszła na obie płyty - jakieś 20 min.
#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ups... przegapiłem to arcydzieło 

powiem że jestem lekko zawiedziony tym co zobaczyłem. po pierwsze znacznie obniżyli poziom głosności muzyki - muzyka jest ledwo słyszalna. po drugie wstawili lektora zamiast napisów do wypowiedzi tych wszystkich vipów, co dodatkowo muzykę zagłusza. no i widać jednak że nie jest to HD jak w kinie i nie jest to 5+1 - w kinie muzyka była na pierwszym planie, głośno, soczyście i wyraźnie.
#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Spodziewałeś się napisów w polskiej telewizji? 

ale oczywiście pod względem tego co do oglądania i merytoryki, jest o wiele lepiej, co innego 90 minutowy film a co innego 8 odcinków po 30 min każdy.
#FUCKVINYL