A moja ocena?Poczekajmy na oceny Kopera, Marka, Tomka i Pawła, aby się przekonać, czy to tylko mój muzyczny foch, czy też poczciwy Wawrzyniec znowu ma rację.

Jak na razie 4/5.
A moja ocena?Poczekajmy na oceny Kopera, Marka, Tomka i Pawła, aby się przekonać, czy to tylko mój muzyczny foch, czy też poczciwy Wawrzyniec znowu ma rację.
Więc może da nawet 3.Marek Łach pisze:Markowi podobał się utwór z sesji nagraniowej wrzucony przez Adama w innym wątku, więc jak przesłucha całość to na pewno się wypowie
Zawsze można się Margessona przyczepićAdam Krysiński pisze:Maras ubolewa że Tyler nie jest i nie będzie w RCp bo by miał argument dodatkowy by z góry obniżać o oczko oceny
Dodana, w Soul Surfer również.czoug pisze:Czas na ankiete!
Może być tak samo jak w poprzedniej części. 80 minutowy score, z wieloma mocnymi kawałkami, na czele z bombastycznym Landtrain, a w filmie tak to było wszystko wyciszone, że dopiero w napisach przyszło się dowiedzieć, że była tam jakaś muza Tylera.3,5 chyba, ze znowu w filmie muza działa licho, a można zauważyć, że jednak w tym hollwyoodzkim kinie akcji Brian nie imponuje (jeśli chodzi o działanie w filmie). Zdecydowanie lepiej mu szło, gdy pisywał do bardziej niezależnego kina ładnych 10 lat temu (Frailty; Bubba Ho-Tep) ale to może dzięki reżyserom.