CO OSTATNIO OGLĄDALIŚCIE?
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Re: CO OSTATNIO OGLĄDALIŚCIE?
Epic fail 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Adam Krysiński pisze:EPIC FAIL Kopra
Masz bardzo słabą pamięć.Adam Krysiński pisze:EPIC FAIL Łukasza Koperskiego

Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No, sorry, Basinger. Wielki mi epic fail. Żadna mi się nigdy nie podobała to i mi się mylą. Jakby swego czasu Tomek Cruise się pomylił wieczorem w łóżku to byłby epic fail. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nie to byłby tzw. "skok w bok"Koper pisze:Jakby swego czasu Tomek Cruise się pomylił wieczorem w łóżku to byłby epic fail.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
skoro jesteśmy przy Tomku Kruzie
wytłumaczy mi ktoś o co kaman z teaserem w MI3 przed czołówką? po co tą egzekucję pokazali? chyba tylko po to żeby później nie było klimatu przy jej powtórce? 

#FUCKVINYL
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Hobo with a Shotgun
Epic. Niech się schowają wszystkie Planet Terror i Maczety. Tak przykozaczonego pastiszu pełnego kultowych scen dawno nie było.
Epic. Niech się schowają wszystkie Planet Terror i Maczety. Tak przykozaczonego pastiszu pełnego kultowych scen dawno nie było.

MiazgaMarek Łach pisze:Hobo with a Shotgun

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ooo, widzę, że muszę obejrzeć. Po trailerach oczywiście byłem zachęcony, ale niepewność była, ale skoro chłopaki tak chwalą, to czas się za to zabrać. 
PS: Planet Terror było słabe, a Maczeta taki sobie (w sumie najlepsze sceny powielały to co było w 'lewym' zwiastunie w Grindhouse)

PS: Planet Terror było słabe, a Maczeta taki sobie (w sumie najlepsze sceny powielały to co było w 'lewym' zwiastunie w Grindhouse)
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Maczeta to film jednego tekstuKoper pisze:Ooo, widzę, że muszę obejrzeć. Po trailerach oczywiście byłem zachęcony, ale niepewność była, ale skoro chłopaki tak chwalą, to czas się za to zabrać.

http://www.youtube.com/watch?v=ueZGsuOvXlU
O ile "Planet Terror czy "Maczeta" w gruncie rzeczy były jajcarskie, to ten Hobo to ogólnie dość poważny film