PATRICK DOYLE - THOR (2011)
Re: Patrick Doyle - THOR (2011)
Jakość pozwalająca na zaznajomienie się z muzyką, słuchać tam tego nikt nie będzie, tym bardziej, że po odsłuchaniu większej ilości tracków pojawia się 30 sekundowy przerywacz.Adam Krysiński pisze:a tam są dobre jakości? czy jakiś stream w mono?
"Science and magic", "Letting go", "Can you see jane?", "Forgive me" - śliczności

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Pojawiła się informacja, że Doyle'a zwolniono z Rise of the Apes. Zastąpić ma go Trevor Rabin. Jeszcze nie ma oficjalnego potwierdzenia.
Pewnie po przygodzie z Thorem sam sobie dał spokój z HollywoodemPaweł Stroiński pisze:Pojawiła się informacja, że Doyle'a zwolniono z Rise of the Apes. Zastąpić ma go Trevor Rabin. Jeszcze nie ma oficjalnego potwierdzenia.

Raczej. Podoba mi się temat Thora. Taki Doylowski, klasyczny, dostojny i fajnie działa, w lirycznych momentach gra pięknie (A new king), a w takim "Thor kills the destroyer" daje niezłego łupniaEeeeeeeee! Dobrze się słucha!

- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Film będzie kijowy, więc nawet nie chce mi się tą zmianą denerwować.Paweł Stroiński pisze:Pojawiła się informacja, że Doyle'a zwolniono z Rise of the Apes. Zastąpić ma go Trevor Rabin. Jeszcze nie ma oficjalnego potwierdzenia.

eee zacznijmy od tego ze to napisał kolo który wszędzie podostawał bany
także dla mnie nie ma tematu, dopóki nie będzie oficjalnego infa. a Doyle się nie nadaje do takich filmów, Rabin pasuje 

#FUCKVINYL
- Wojteł
- John Williams
Dokładnie takie samo jak wygranej w totka - albo trafisz szóstkę, albo nie trafisz 

Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
Nadaje się, ostatnimi czasy napisał do fantasy, animacji, sensacji, przygody, ekranizacji komiksu czy filmu historycznego i wszystko z dobrym skutkiem i już na pewno lepszym, niż jakikolwiek Rabin w ostatnich latach.Adam Krysiński pisze:a Doyle się nie nadaje do takich filmów, Rabin pasuje
Guilty PleasureAdam Krysiński pisze:a thor?

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Oj, nie przesadzałbym "Potter" i "Eragon" to mu tak średnio wyszli. Chociaż muszę przyznać, że "Czarę Ognia" to zacząłem doceniać po ocenieniu prac Hoopera i Desplata
A z "Thorem" to trochę kicha, że wszystkie pokazy w 3D. Nie chcę mi się aż tyle za bilet płacić, a tak to nawet bym się z ciekawości do kina wybrał.

A z "Thorem" to trochę kicha, że wszystkie pokazy w 3D. Nie chcę mi się aż tyle za bilet płacić, a tak to nawet bym się z ciekawości do kina wybrał.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
tylko zapominasz o jednymMystery Man pisze:Guilty PleasureAdam Krysiński pisze:a thor?

#FUCKVINYL
Jego "Potter" to kozak, a "Eragon" jak na taki film, jest fajny, świetny temat, dobra akcja, mocne wykonanie, czuć klimat wielkiej przygody, podobnie jak chociażby w Nim's island.Wawrzyniec pisze:Oj, nie przesadzałbym "Potter" i "Eragon" to mu tak średnio wyszli. Chociaż muszę przyznać, że "Czarę Ognia" to zacząłem doceniać po ocenieniu prac Hoopera i Desplata![]()
Jakby nie robił tego Branagh, to z pewnością by odmówił. A że zrobił score nie po swojemu to co w tym złego, Horner w Karate i Avatarze, też przecież poszedł w RCP brzmienia, zachowując jednocześnie swój własny głos, bo jak pisałem wcześniej Thor to dla mnie perfidny Doyle, w otoczce RCP, ale tematy, lityka i akcja to czysty styl tego kompozytora.tylko zapominasz o jednymWilliams jakby mu kazali to też by potrafił zrobić fajny score w stylu rcp (ale nie zrobił by, bo by odmówił..) i tu masz klucz do mojej opinii bo równać do dołu i wbrew swojej twórczości to kazdy potrafi..