Mefisto pisze:No i ten kawałek jest dobrze napisany, jest taki... ciepły. Niby nic wielkiego, ale podobał mi się.
Racja, ciepła klucha

Akurat w tym przypadku nieco przesadziłem
hp_gof pisze:Muszę posłuchać jeszcze kilkanaście razy. Może mnie wciągnie bardziej.
Po kilkunastu razach to i Unstoppable może wciągnąć
Adam Krysiński pisze:SMĘTY i biorąc pod uwagę nazwisko - bankowy tytuł do "rozczarowania roku"
Już tak nie demonizujmy. Rozczarowanie tak, ale muza zła nie jest, zdecydowanie lepsza od ubiegłorocznych Shore'ów.
może to jakaś moda na Desplata?,czyli producenci życzą sobie podobnej partytura gdyż Desplat jest obecnie b.popularny?
Myślę, że "Button" mógł tu robić za temp track. Ogólnie filmy wyglądają podobnie i gdy po raz pierwszy zobaczyłem zwiastun "Water for Elephants" od razu skojarzyłem go sobie właśnie z "Buttonem".
P.S: kto twierdził że Howard ma w tym roku " rządzić "? - wszak kompozytor ten praktycznie co rok pisze kilka partytur,lepszych lub gorszych - nie ma żadnej przesłanki aby sądzić że ten rok ma być wyjątkowy w Jego karierze moim zdaniem," rządzić " w tym roku może tylko ktoś,wobec kogo są duże oczekiwania - min.John Williams,który powróci z dwiema pracami.
Ja, ale chodziło mi tylko o pierwszą połowę roku

Oczekiwałem, przebojowego Green Hornet, dobrej zabawy w "Gnomeo" i emocjonalnego "Water for Elephants", a dostałem figę

Na szczęście jest jeszcze "Green Lantern", który wymiecie letnią konkurencje, i o poprzednich jego tytułach szybko zapomnimy
hp_gof pisze:Swoją drogą jestem ciekaw, jaki score stworzyłby AD do tego filmu...
Buttona 2