LA-LA LAND 12-04-2011: MoH BOX 8CD / FIRST KNIGHT 2CD
Re: LA-LA LAND 12-04-2011: MoH BOX 8CD / FIRST KNIGHT 2CD
wiadomo, że oprócz tego musi być mail z infem o wysyłce.. a tak w ogóle to czy ktoś dostał kiedyś coś z lali już po 7 dniach? tak szybko?
#FUCKVINYL
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Ja kiedyś nie otrzymałem od nich żadnej wiadomości o wysyłce,a przesyłkę listonosz przyniósł po 6 dniach.
W piątek był mail o tym że wysłali
A nieprawda, wysyłają po kolei - wg kolejności zamówień, z jedną małą korektą - jak są duże zamówienia - na więcej niż 5 płyt - to mają pierwszeństwo nad drobiazgiem...Bucholc Krok pisze:I tak najpierw Amerykanom wyślą niezależnie od daty zamówienia.

A że pierwsi dostają Amerykanie - to przecież nic dziwnego, jakby wysyłali np. z Poznania to tez byśmy wcześniej dostawali...

- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
A u mnie cztery Hornery jeszcze z hAmeryki lecą (drugi tydzień już w sumie). Jak dostanę już wszystko co ostatnio pozamawiałem, wrzucę fotkę z moją kolekcją Hornerów 

- Nominowany do Emmy
Moje dwa Youngi w końcu doleciały,a zajęło im to prawie 3 tygodni, nie ma więc reguły przy zakupach za oceanem 

A to prawda, też nie wiem dlaczego, ale ostatnio jedna przesyłka idzie 7 dni, inne - 2-3 tygodnie, a są i takie co idą miesiąc...nadszyszkownik Kilkujadek pisze:nie ma więc reguły przy zakupach za oceanem

- Nominowany do Emmy
Może w UC jest jakiś miłośnik filmówki i lubi sobie trochę na służbie posłuchać 

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Tak też mu wywróżyłem.nadszyszkownik Kilkujadek pisze:To może dostaniecie na drugie święto, to robotnicze

Nie pamiętam kiedy szły dłużej. Od partaczy po 4 dniach dostawałem.Adam Krysiński pisze:wiadomo, że oprócz tego musi być mail z infem o wysyłce.. a tak w ogóle to czy ktoś dostał kiedyś coś z lali już po 7 dniach? tak szybko?
Uff.. ile trzeba było prosić.Turek pisze:W piątek był mail o tym że wysłali

No to tak jak teraz. U mnie 9 płyt będzie.Althazan pisze: A nieprawda, wysyłają po kolei - wg kolejności zamówień, z jedną małą korektą - jak są duże zamówienia - na więcej niż 5 płyt - to mają pierwszeństwo nad drobiazgiem...

Przecież nie chodziło o to kto pierwszy dostanie.A że pierwsi dostają Amerykanie - to przecież nic dziwnego, jakby wysyłali np. z Poznania to tez byśmy wcześniej dostawali...

A tymczasem w USA...
We are experiencing a high volume of orders. We appreciate your patience as we process and ship your CDs. Thank you for your patronage.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
To ogłosili w piątek, ale przez weekend obskoczyli trochę paczek - poszły zamówienia do nr około 35300...Bucholc Krok pisze:A tymczasem w USA...
We are experiencing a high volume of orders. We appreciate your patience as we process and ship your CDs. Thank you for your patronage.

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
No to moje jeszcze się nie załapało. Ale parcia nie mam. Nawet lepiej, żeby wysłali później, bo złodzieje rzucą się na te pierwsze sztuki. 

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Nominowany do Emmy
Już widzę oczyma wyobraźni, jak wszyscy rzucają się na wasze przesyłki. Czekać tylko na newsa w prasie, jak to na Poczcie doszło do dantejskich scen w walce o mega boxa z MoH
Bucholc, luzik, poza takimi 'maniakami',jacy tutaj się udzielają, nikt na to nawet nie spojrzy 

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Scen nie będzie. Wszystko będzie szyto kryto. Jak zwykle.nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Już widzę oczyma wyobraźni, jak wszyscy rzucają się na wasze przesyłki. Czekać tylko na newsa w prasie, jak to na Poczcie doszło do dantejskich scen w walce o mega boxa z MoH

Śmiem twierdzić, że więcej jest fanów gier komputerowych (i muzyki z nich) niż muzyki filmowej jako takiej.Bucholc, luzik, poza takimi 'maniakami',jacy tutaj się udzielają, nikt na to nawet nie spojrzy

- Nominowany do Emmy
Może i fanów gier komputerowych w Polsce nie brakuje, ale raczej nie sądzę, aby to były osoby o ustabilizowanej sytuacji finansowej, krótko mówiąc, 'małolatów' raczej nie będzie stać na zestaw za ponad 200zł.Bucholc Krok pisze: Śmiem twierdzić, że więcej jest fanów gier komputerowych (i muzyki z nich) niż muzyki filmowej jako takiej.