LA-LA LAND 12-04-2011: MoH BOX 8CD / FIRST KNIGHT 2CD
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Re: LA-LA LAND 12-04-2011: MoH BOX 8CD / FIRST KNIGHT 2CD
Dostałeś mejla?
Zresztą nawet gdyby wysłali 15-tego to i tak nie dojdzie, bo normalnie idzie 7 dni. A tu święta jeszcze.
Zresztą nawet gdyby wysłali 15-tego to i tak nie dojdzie, bo normalnie idzie 7 dni. A tu święta jeszcze.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
Wiara czyni cudaBucholc Krok pisze:nawet gdyby wysłali 15-tego to i tak nie dojdzie, bo normalnie idzie 7 dni. A tu święta jeszcze.

- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Ja dostałem wczoraj list z opóźnieniem 5 miesięcznym, bo listonosz się zbuntował i zaczął kraść co cenne dla niego 

Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
Tu się nie zdarzyczoug pisze:Ja dostałem wczoraj list z opóźnieniem 5 miesięcznym, bo listonosz się zbuntował i zaczął kraść co cenne dla niego

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ale dostałeś mejla czy nie? Bo jeśli nie to wiara nie ma tu nic do rzeczy.Turek pisze:Wiara czyni cuda

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
To że wysyłają od 15stego nie znaczy że już wysłali
MV napisał że mają dużo zamówień i prosi o cierpliwość.
A z innych fajnych informacji to - prawdopodobnie - spartaczyli pierwszą płytę Rycerza
jest klik w 11 traku na pierwszej płycie, ale to jeszcze nie potwierdzone, na razie dwie osoby o tym wspomniały. jak się okaże że to prawda to cóz, będziemy dostawac zamienniki w kopertach 

A z innych fajnych informacji to - prawdopodobnie - spartaczyli pierwszą płytę Rycerza

#FUCKVINYL
- muaddib_dw
- Zdobywca Oscara
Szybciej, więcej, kasa, kasa, kasa ...Adam Krysiński pisze:A z innych fajnych informacji to - prawdopodobnie - spartaczyli pierwszą płytę Rycerzajest klik w 11 traku na pierwszej płycie, ale to jeszcze nie potwierdzone, na razie dwie osoby o tym wspomniały. jak się okaże że to prawda to cóz, będziemy dostawac zamienniki w kopertach
nie bardzo, bo popłyną jeśli to prawda
a mi pasuje druga płytka za fri 

#FUCKVINYL
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Zdarza się najlepszym, a może to tylko jakiś nadpobudliwy miłośnik muzyki, usłyszał trzask w głowie
Jakby co, zawsze dostaniecie nowa płytkę, więc tragedii nie ma co robić.

Niektórzy, to chuj wie gdzie, nawet w Conanie jakieś problemy słyszeli
Takie pierdolenie tylko
Ważne żeby MoH był idealny 

Ostatnio zmieniony pn kwie 18, 2011 15:03 pm przez Turek, łącznie zmieniany 2 razy.
A tak poza tym ja mam teraz odwyk od Conana
MP3 przeniosłem na dysk przenośny, a oryginały Varesa i mój kochany re-rec Pragi zaniosłem do dziewczęcia, i u niej w domu leżą płyty żeby mnie nie korciło do słuchania:D Postawiłem sobie taki cel że wrócę do complete Conana nie wcześniej niż po 4FMF
Robię to po to, żebym kiedyś nie znudził się moim ukochanym scorem, a poza tym, jeśli wrócę do niego za tak długi czas, to z pewnikiem będzie smakować znacznie lepiej niż słuchanie co dwa dni
A już od dwóch tygodni nie słucham 

Turek o Conanie - jaki oftop
:D

#FUCKVINYL
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
No i wszystko jasne. Można zapomnieć o dostawie na święta. I tak najpierw Amerykanom wyślą niezależnie od daty zamówienia.Adam Krysiński pisze:To że wysyłają od 15stego nie znaczy że już wysłaliMV napisał że mają dużo zamówień i prosi o cierpliwość.
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
To może dostaniecie na drugie święto, to robotnicze