Myślałem, że odniosłeś się do mojej oceny Team America. Bo chyba dość dobrze znasz tego HGWMefisto pisze:????bladerunner pisze:Mefi Ocena muzyki HGW w Team America nie chce być inna zwłaszcza po jego genialnym Foreverze.
Bladu i jego oceny
-
bladerunner
Re: Bladu i jego oceny
-
bladerunner
ale ja się nie zgrywam i nie podlizuje wbrew pozoromMefisto pisze:Nie, odniosłem się do całej tej szopki
-
bladerunner
nudni się robicie z tym Goldsmithem 
Zresztą dalsze dyskusje na ten temat są bezowocne i niepotrzebne
Zresztą dalsze dyskusje na ten temat są bezowocne i niepotrzebne
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Ty już dawno przestałeś być ciekawy 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
-
bladerunner
robię sobie przerwę od forum od piątku dość długą może w końcu dostrzeżesz w jej trakcie, że jednak jestem bardzo ciekawy i zatęskniszKoper pisze:Ty już dawno przestałeś być ciekawy
Zadowoleni ?
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
dłużej niż poprzedni "miesiąc" ?bladerunner pisze:robię sobie przerwę od forum od piątku dość długą może w końcu dostrzeżesz w jej trakcie, że jednak jestem bardzo ciekawy i zatęskniszKoper pisze:Ty już dawno przestałeś być ciekawy![]()
. Bo ja np Koper Cię Lovciamm
i chyba umrę z tęsknoty
.
Zadowoleni ?.
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Ło rety, nie będzie TOP-ówbladerunner pisze:robię sobie przerwę od forum od piątku dość długą Zadowoleni ?.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
-
bladerunner
Nie będzieBucholc Krok pisze:Ło rety, nie będzie TOP-ówbladerunner pisze:robię sobie przerwę od forum od piątku dość długą Zadowoleni ?.
![]()
Nie to , że robię z siebie dziewczynkę z zapałkami, ale jesteście jedynymi, którzy mnie przygarnęli
-
Mefisto
moje konto tęskni za Tobą na pewnobladerunner pisze:może w końcu dostrzeżesz w jej trakcie, że jednak jestem bardzo ciekawy i zatęsknisz
- Arthur
Ach, co za piękny dzień- dzień bez Blada. Świętujemy
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Bladu, jak jedziesz na obchody katastrofy w Smoleńsku, to sorry, ale spóźniłeś się 
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Nie chwal dnia przed zachodem..czoug pisze:Ach, co za piękny dzień- dzień bez Blada. Świętujemy
A co to, Kopra wysiudali z roboty?
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
urlop na czas rocznicy i paru dni przed i paru po 
- Arthur
Murzyni zawsze chwalą przed tuż po świcie, więc ja też.