zapędy wawrzyńcowe widzęMarek Łach pisze:Próbki brzmią mało ciekawie, gdyby to nie był Doyle, to dawno przestałbym się interesować.

zapędy wawrzyńcowe widzęMarek Łach pisze:Próbki brzmią mało ciekawie, gdyby to nie był Doyle, to dawno przestałbym się interesować.
kwestia nazwiska niejednemu rozum odebrała przy ocenianu patrz Bladu, Marek Łach , z naciskiem na to pierwszeAdam Krysiński pisze:zapędy wawrzyńcowe widzęMarek Łach pisze:Próbki brzmią mało ciekawie, gdyby to nie był Doyle, to dawno przestałbym się interesować."eee desplat pisze, to już mnie nie interesuje ten score bo mi się nazwisko nie podoba"
Kiepskie klipy + nazwisko.Adam Krysiński pisze:"eee desplat pisze, to już mnie nie interesuje ten score bo mi się nazwisko nie podoba"
No to wychodzi, że Djawadi (Iron, Clash) i Streitenfeld (Robin) to kompozytorska liga A, nie to co ten Doyle piszący do francuskich filmów sportowych... No, ale Doyle ma 3 wielkie projekty na przyszłość (Thor, Rise of the Planet of the Apes i pixarowski Brave), także do tych panów pewnie niedługo dołączyale ligę się ustala od zawsze po projektach
A co? Google nie działają, czy cuś...?Wojtek pisze:Zarzuciłby ktoś Frankensteinem na priva?
A z ciekawości to jaki film Marvela był niby najlepszy wcześniej? Bo chciałbym mieć jakieś porównanie.Mystery Man pisze:Film miał już premierę w Australii i krytykom bardzo się podoba, "Thor is the best Marvel film yet".
Kaczor HowardKoper pisze:A z ciekawości to jaki film Marvela był niby najlepszy wcześniej? Bo chciałbym mieć jakieś porównanie.Mystery Man pisze:Film miał już premierę w Australii i krytykom bardzo się podoba, "Thor is the best Marvel film yet".