Super 8 - Michael Giacchino
Re: Super 8 - Michael Giacchino
Ja tam już po nocach spać nie mogę. Gdzie ten czerwiec?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Za półtora miesiąca chyba
Mystery zwykle wiedział o Giacchino więcej niż każde z nas i nie raz raczył nas jakimiś zdjęciami z sesji nagraniowych i takie tam. Jest już coś z "Super 8", czy można znasz jakąś prawdę, o której my nie wiemy? 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Krótki wywiad z Giacchino na temat Super 8, Cars, Mission: Impossible IV i John Carter of Mars: http://collider.com/michael-giacchino-s ... e-4/85184/

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Full service
Proszę o jakieś informacje od Giacchino, nie minęło parę minut i już mam. Chwali się, chwali. 

Dawałem klip z Cars 2
Dzięki za wywiad. Dziwne, że nie wspomniał nic o Monte Carlo, 50/50 i Arthur Christmas, które mają być między Cars 2, a Ghost Protocol.

Dzięki za wywiad. Dziwne, że nie wspomniał nic o Monte Carlo, 50/50 i Arthur Christmas, które mają być między Cars 2, a Ghost Protocol.
a wiecie co , po zobaczeniu trailera, nawet poczekam na ten score
. Giacchino może coś ciekawego napisać, tylko pytanie czy ten film nie daje jednak mniejszego pola do popisu od choćby Kapitana Ameryki.

50/50 i Monte Carlo pewnie już zrobił albo biorąc pod uwagę, że to kom-romy/dramaty to pewnie zrobi je w "w przerwie" i najpewniej nie wymagają takiego nakładu pracy jak S8, MI4 i Cars 2. A nie wspomniał prawdopodobnie, bo pytający się o nie nie pytałMystery Man pisze:Dawałem klip z Cars 2![]()

Pole do popisu daje duże, ale na zupełnie innych płaszczyznach, niż taki Kapitan Ameryka. Kapitan to taka perfidna przygodówka, a S8 napawa na thriller sci-fi, gatunek muzycznie ciężki i taka też może być ta muzyka, bardziej nastawiona na budowanie napięcia i tajemnicy, która będzie napędzać akcję do spektakularnego, miejmy nadzieję finału, tak jak to było w E.T. czy Bliskich Spotkaniach, do których przecież pije ten film. Dlatego do tej pracy Giacchino podchodzę raczej chłodno, bo dostaniemy jeszcze drugą Wojnę Światów i wtedy dopiero będzie....bladerunner pisze:a wiecie co , po zobaczeniu trailera, nawet poczekam na ten score. Giacchino może coś ciekawego napisać, tylko pytanie czy ten film nie daje jednak mniejszego pola do popisu od choćby Kapitana Ameryki.

Pewnie jest tak jak piszesz50/50 i Monte Carlo pewnie już zrobił albo biorąc pod uwagę, że to kom-romy/dramaty to pewnie zrobi je w "w przerwie" i najpewniej nie wymagają takiego nakładu pracy jak S8, MI4 i Cars 2. A nie wspomniał prawdopodobnie, bo pytający się o nie nie pytał

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
A pewnie będzie jak z "Cloverfield" czyli przereklamowany badziew.Mefisto pisze:Ja tam już po nocach spać nie mogę. Gdzie ten czerwiec?

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Już to pisałeś...
hehe 
Choć pomny "Cloverfielda" też staram się ostudzać oczekiwania, bo może się okazać, że Abrams zrobi w ogóle taką "wywrotkę", że wszelkie domniemania spełzną na panewce...

Choć pomny "Cloverfielda" też staram się ostudzać oczekiwania, bo może się okazać, że Abrams zrobi w ogóle taką "wywrotkę", że wszelkie domniemania spełzną na panewce...

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
A Koper to zawsze się niesłusznie Bucholca czepia, że potrafi zepsuć najlepszą zabawę, a sam widać nie jest lepszy

No mi się akurat Cloverfield podobał, choć wtedy nic nie oczekiwałem. Teraz za to oczekuję sporo przez te cholerne (ale jakże piękne) lata 80 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
"Cloverfield" mi też się w sumie podobał. Chociaż na początku liczyłem, że pojawi się Cthulhu 

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
W "Cloverfield" zamiast na filmie skupili się na kampanii reklamowej. Efekt jest taki, że dziś już mało kto o tym obrazie pamięta.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński