Bladu i jego oceny
Re: Bladu i jego oceny
nie.DanielosVK pisze:Wcześniej było pewnie 4,5/5, a teraz jest 3,5/5, bo się dowiedziałeś, że temat główny jest nie HGW, a Rabina? :>bladerunner pisze:Dobrze wiedzieć, a complete score z Armageddona jest na 3.5/5
Dobra bo ta łatka mi przyjęta jakiegoś fanboja HGW, zaczyna mnie irytować powoli więc wypisałem moje oceny jego gorszych scorów dla mnie, niektóre z nich są chwalone.
Tak na szybko :
Broken Arrow 3/5
The Rock HZ, NG i HGW 3/5
Armageddon 3.5/5
Phone Booth 2,5/5
Enemy Of The State 3/5
Man On Fire 3/5
Taking Of Pelham 1 2 3 1/5
Unstoppable 2/5
The Town 3/5
The Replacement Killers 1.5/5
Metal Gear Solid 2/ 2/5.
Metal Gear Solid 3 3/5
The Number 23 2,5/5
The Rundown 2/5
Spy Kids 2,5/5
Antz 3,5/5
Shrek 3/5
Shrek 2 2,5 naciągane 3/5
Team America: World Police 3.5/5
Smilla's Sense of Snow 2/5
Passionada 3/5
The Borrowers 3.5/5
The Prince of Egypt 3/5
Domino 2/5
Deja Vu 2/5
coś sporo niezadowolenia jak na takie fanboisko zaślepione nie sądzisz ?

Ostatnio zmieniony ndz kwie 10, 2011 20:31 pm przez bladerunner, łącznie zmieniany 1 raz.
Pokazówa 

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Dokładnie. Nie-fanboy miałby tego niezadowolenia więcej. :P
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Dobra edytowałem, dodałem jeszcze parę zacnych tytułów to będzie jakieś łącznie 70% dyskografiiDanielosVK pisze:Dokładnie. Nie-fanboy miałby tego niezadowolenia więcej.

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
W dupie Ci się poprzewracało.bladu pisze:The Prince of Egypt 3/5
Fe.
Pewnie. W większości za wysokie te wszystkie ocenyDanielosVK pisze:W dupie Ci się poprzewracało.

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Przy "The Rock" napisał, że inni kompozytorzy też w tym projekcie brali udział, ale widzę, że "Broken Arrow" to już samodzielna praca HGW 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Ale widzicie to jest praca ceniona i mogłem wychwalać HGW, bo brał w tym udział . A mnie nie leży i jużDanielosVK pisze:W dupie Ci się poprzewracało.bladu pisze:The Prince of Egypt 3/5

Oj tam, oj tamMystery Man pisze:Pewnie. W większości za wysokie te wszystkie ocenyDanielosVK pisze:W dupie Ci się poprzewracało.Dziś dał 3.5 dla Apollo 13, tyle samo co tutaj dla Antz czy Team America, skandal

Ponownie oj tam, oj tamWawrzyniec pisze:Przy "The Rock" napisał, że inni kompozytorzy też w tym projekcie brali udział, ale widzę, że "Broken Arrow" to już samodzielna praca HGW

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Mefi Ocena muzyki HGW w Team America nie chce być inna zwłaszcza po jego genialnym Foreverze.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Pamiętam że zamęczył mnie ten score w filmie. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
????bladerunner pisze:Mefi Ocena muzyki HGW w Team America nie chce być inna zwłaszcza po jego genialnym Foreverze.