Za tydzień!Turek pisze:Tracklisty kiedy?

Za tydzień!Turek pisze:Tracklisty kiedy?
Althazan pisze:Za tydzień!Turek pisze:Tracklisty kiedy?
Akurat First Knight jest łatwo słuchalny, więc complete pewnie na luzie da radę. W sumie dla mnie mogliby dodać 15-20 minut do wydania Epic i by starczyło.bladerunner pisze: przy wydaniach complete jest tego rodzaju problem, że można też zabić niezłą muzę ilościom niepotrzebnych tracków. Jeżeli zawartość, będzie podobna do tej z bootlega to już teraz się cieszę, że trzymałem kasę. Tylko tak jak mówię, że 30 dolców z drugiej strony to naprawdę sporawo.
Wiadomo tyle, że mają być zremasterowane ze źródeł EA oraz z archiwów samych kompozytorów.Turek pisze:Co do albumów Majka to będą takie jak wcześniej? Wiadomo coś?
Nie zapominaj, że LOTR-a kupiłeś w kilkugodzinnym okienku promocyjnym (wczoraj też takie było), a zamówienie zrealizowali po 3 miesiącach...swordfish pisze:Zwłaszcza jak ostatnio kupiłem LOTR:ROTK Shore'a Complete nówka za 75 zł w Amazonie.co.uk.
Nie pamiętam dokładnie jaka promocja była na Star Trek V na "dzień dobry". Albo było to za 25$ (regularna cena 30$), albo w połączeniu z "Jade" Hornera, gdzie "Jade" był za 15$ (regularna cena 20$).Althazan pisze:Nie zapominaj, że LOTR-a kupiłeś w kilkugodzinnym okienku promocyjnym (wczoraj też takie było), a zamówienie zrealizowali po 3 miesiącach...swordfish pisze:Zwłaszcza jak ostatnio kupiłem LOTR:ROTK Shore'a Complete nówka za 75 zł w Amazonie.co.uk.
Jeżeli doczekasz promocji u La-Li, to być może też będzie taniej, ostatnio sprzedają niektóre płyty po $3... Ale coś mi się wydaje, że do osiągnięcia czasu promocyjnego to tego Goldsmith-a już w La-Li nie będzie...
Coś czuję Althazan, że jak zwykle zamówisz wszystkie 3 nowe pozycje z LaLi. Być może traktujesz to jako inwestycję kapitału. Fajnie! Coraz rzadziej płyty będą miały szansę na odsłuch u Ciebie. Wychodzi, że jakbyś słuchał tylko po 1 płycie dziennie ze swojej kolekcji, to wychodzi, że cała kolekcja byłaby odsłuchana przez Ciebie w całości po ok. 4 latach.Althazan pisze:Ale coś mi się wydaje, że do osiągnięcia czasu promocyjnego to tego Goldsmith-a już w La-Li nie będzie...
Nigdy nie kupuję wszystkiego. Ostatnie Intrady też mi nie podeszły... Kupuję to, co zamierzam słuchać, a że mam większy wybór, to chyba dobrze, nie?swordfish pisze:Coś czuję Althazan, że jak zwykle zamówisz wszystkie 3 nowe pozycje z LaLi.
Co Ty, jakiś "zielony" jesteś, czy nawiedzony?swordfish pisze:Płacić tyle kasy, aby odsłuchać płytę średnio co 4 lata? A dzieci w Etiopii i na Haiti głodują, a ich rodzice muszą przeżyć za mniej niż 1$ dziennie ...
Althazan jak się wyrobiłAlthazan pisze: Co Ty, jakiś "zielony" jesteś, czy nawiedzony?Zapisz się do jakieś partii, albo idźże nawracać gdzie indziej...
ściema i tyleAlthazan pisze:Kupuję to, co zamierzam słuchać, a że mam większy wybór, to chyba dobrze, nie?
swordfish pisze:Sknera jestem ..
Nawróciłeś mnie...?bladerunner pisze:ostatnio się chwaliłeś że kupiłeś Wolverine HGW, na to nie ma wytłumaczenia
Nie wszystko schodzi.swordfish pisze:A zna ktoś przyczynę czemu to w Intradzie i w Krietzrland schodzi tak szybko?
Spekulanci skupują czy jak?
A co TY robisz dla tych dzieci?Przecież to jakieś chore, a tyle dzieci głoduje w Etiopii czy na Haiti ...
To jest cudowny newsMarek Łach pisze:I to jest dla mnie news z prawdziwego zdarzenia.Althazan pisze: FIRST KNIGHT 2CD - Jerry Goldsmith - limit 5000szt. - $29.98
Kiedy to się ma ukazać do sprzedaży - połowa kwietnia?Althazan pisze:FIRST KNIGHT 2CD - Jerry Goldsmith - limit 5000szt. - $29.98![]()
OK, ale to raczej nie jest pelne wydanie kolekcjonerskie tylko promos?Tomasz Goska pisze:A ja pierdole, dostaję płyty za darmo jak wyślą
12-go kwietnia późnym wieczorem.Tomek pisze:Kiedy to się ma ukazać do sprzedaży - połowa kwietnia?Althazan pisze:FIRST KNIGHT 2CD - Jerry Goldsmith - limit 5000szt. - $29.98![]()