"The Lost World" Jurrasic Park", "E.T.", "Far and Away"Tomek pisze:Pochwal się co w tych trzech foliach jest?

A co do score Jablonsky'ego to jestem zawiedziony

"The Lost World" Jurrasic Park", "E.T.", "Far and Away"Tomek pisze:Pochwal się co w tych trzech foliach jest?
istnieje coś takiego?? toż to jakiś oksymoronWawrzyniec pisze:typowy fajny Jablosnky
SpokoWawrzyniec pisze: "The Lost World" Jurrasic Park", "E.T.", "Far and Away"![]()
Wszystko się zgadza.Tomek pisze:SpokoWawrzyniec pisze: "The Lost World" Jurrasic Park", "E.T.", "Far and Away"![]()
"E.T." wydanie 20th Anniversary? Tekturka "TLW" to niezła tandeta, co?
![]()
To powinni jakiś singiel wydać.Wawrzyniec pisze:Jak ja przymknę oko na kopiarski styl Jablonsky'ego to przy takich "Transformerach", "Steamboyu", czy też nawet "The Island" ja potrafię się dobrze bawić, wiedząc o wszystkich wadach tej muzyki. I na tej samej zasadzie mógłbym się dobrze bawić przy "Your Highness", gdyby cała płyta trzymała poziom pierwszych trzech kawałków.
WOW
Geniusze wszech czasów, bo mimo , iż piszą gównianą muzykę to są angażowani do prac nad wieloma filmami w holywoodMarek Łach pisze: Albo są geniuszami wszechczasów, albo cała ta muza jest g... warta.