Rango - Hans Zimmer
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Re: Rango - Hans Zimmer
Czyli dajesz 2 za score Zimmera i 3 za score? 

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
NoPaweł Stroiński pisze:Czyli dajesz 2 za score Zimmera i 3 za score?

- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
2,5 podzielić na 10 orkiestratorów, chłopców od additional music itp. to daje notę 0,25 dla albumu. Gniot roku normalnie.DanielosVK pisze:(2 + 3) : 2 = 2,5

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Nigdy nie byłem dobry z przedmiotów ścisłych, jestem humanistą, ale mimo wszystko na tyle matematykę umiem, że mogę stwierdzić, że dziwacznie to liczycie. A po za tym co to za dziwny pomysł, aby matematycznie starać się opisać muzykę 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
A jak myślisz, skąd muzyka w Winamp'ie się pojawiła:) A kto to 2 wystawiłmatematycznie starać się opisać muzykę

Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
2 jak 2 ale kto 4 wystawił???
aa... no... pewnie Wawrzek...
aa... no... pewnie Wawrzek...
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Przez moment mi się zdawało, że jesteś zdrowy i normalny.

"Rango" nie jest gniotem roku! Miło się tego słucha, jest krótkie i zabawne miejscami! Nie ma tu dużo odkrywczych nutek, ale na 3,5 się nadaje.
Gniotem roku jak do tej pory jest dla mnie "Red Riding Hood" (Czerwony Kapturek) Reitzella. Do podcięcia żył idealne, do napawania się dobrym winem odpada.
Gniotem roku jak do tej pory jest dla mnie "Red Riding Hood" (Czerwony Kapturek) Reitzella. Do podcięcia żył idealne, do napawania się dobrym winem odpada.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
W pełni się zgadzam. To jest dobra, ale źle wydana muzyka, po za tym w filmie spisuje się świetnie. Dla mnie to też obiektywnie rzecz ujmując score na 3,5, ale sympatia do kompozytora trochę zaważyła na ocenie końcowejswordfish pisze:"Rango" nie jest gniotem roku! Miło się tego słucha, jest krótkie i zabawne miejscami! Nie ma tu dużo odkrywczych nutek, ale na 3,5 się nadaje.

Ten score chyba jest w ogóle na spółkę z Heffesem o ile się nie mylę. Czeka, podobnie jak "Beasy" Zavarosa, czy jak mu tam do odsłuchania, ale nie mogę się zabrać. Może opiszesz po krótce "Red Riding Hood" w temacie "Co ostatnio słuchaliśmy", aby ostrzec innych przed tą muzyką?swordfish pisze:Gniotem roku jak do tej pory jest dla mnie "Red Riding Hood" (Czerwony Kapturek) Reitzella. Do podcięcia żył idealne, do napawania się dobrym winem odpada.

#WinaHansa #IStandByDaenerys