Przesłuchałem, nie zrobiło na mnie wrażenia, ale na jednej sesji się oczywiście nie skończy, więc Hornerowi nie upiecze się tak łatwo
James Horner - Avatar
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Ja już od dłuższego wybudowałem wokół siebie "Antyawatoryw Mur Ochronny". Po prostu nie chcę slyszeć żadnych informacji na temat tego filmu, zanim sam go nie obejrzę. Nie chcę sobie psuć zabawy oglądania go. Zresztą Cameron kazał 12 lat na siebie czekać, więc te parę dni wytrzymam. Muzyką zainteresuję po seansie, liczę, że będzie dobra
Wystarczy mi krótka odpowiedź "Tak", czy już ustaliliście, kto pisze recenzję "Avatara"? 
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- lis23
- + Ludvig van Beethoven +
Przesłuchane,teraz niektóre fragmenty idą drugi raz ...
pierwsze wrażenie,nawet fajne,dużo etniki,wokaliz,których u Hornera zbyt wiele nie słyszałem,całość kojarzy mi się troszeczkę z " Atlantis the Lost Empire " J.N.Howarda
- brakuje mi trochę utworów na miarę ' Hymn to the sea " - utworów,które mogłyby żyć poza filmem i od razu wpadać w ucho,choć nie zaprzeczę,że 3,4,5 i 6 utwór słucha się bardzo przyjemnie.
A przy okazji - co to jest za fajny fragment muzyczny,który przewija się w kilku trailerach " Avatara "? - czy jest to,wspominany gdzieś motyw z " The Island " do którego soundtracku nie znam?.
pierwsze wrażenie,nawet fajne,dużo etniki,wokaliz,których u Hornera zbyt wiele nie słyszałem,całość kojarzy mi się troszeczkę z " Atlantis the Lost Empire " J.N.Howarda
A przy okazji - co to jest za fajny fragment muzyczny,który przewija się w kilku trailerach " Avatara "? - czy jest to,wspominany gdzieś motyw z " The Island " do którego soundtracku nie znam?.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
-
Mefisto
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt:
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Żeby po roku pracy i rzekomego szukania czegoś nowego to miałoby nie być bardziej "świeże" (w sensie oryginalności) od EATG, no to sorry, ale wtedy to już trzeba by uznać, że Hornerowi zostało autokopiowanie bo już nic ponadto nie umie.
Natomiast mnie bardziej co innego interesuje. Czy to choć zbliży się do EATG jeśli chodzi o oddziaływanie w obrazie.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: