http://allegro.pl/mc-the-mask-of-zorro- ... 85988.html
Nie przepij !
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Re: Nie przepij !
Nie śmiej się. Poczekaj 50 lat a nabierze wartości. 
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Przez te 50 lat 5razy cię napadną, przynajmniej 2 razy pobiją, zmienisz 3 razy mieszkanie i będziesz światkiem 8wojen. Ale nie no, trzymaj w kieszeni ciągle tą płytę:D
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Kto nie ryzykuje ten nie zyskuje.
Zresztą, co to jest 8zł? Prędzej ktoś mi ukradnie 8zł niż kasetę z muzyką filmową. 
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Adam Krysiński pisze:Nie wiem skąd info że było tego 500 sztuk chyba tylko z SC gdzie ktoś to błędnie wstawił. Sztuk było mniej, promocyjnie wytłoczone w celach promocyjnych - głównie na FPFF i na festiwal w Bonn oraz dla prasy. nie było tego więcej niż 100-150 sztuk. A ta cena to z kosmosu. Choć wiadomo że niby płyta jest warta tyle ile ktoś będzie chciał za nią zapłacić...
NO CD = NO SALE
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
A ile byś chciał? Mogę dać 5zł. 
Właściwie to nie wiem, czy jest z czego się śmiać...Bucholc Krok pisze:
- Ghostek
- Hardkorowy Koksu
- Kontakt:
Nie sprzedałbym tego, od tego zacznijmyBucholc Krok pisze:A ile byś chciał? Mogę dać 5zł.
Tak samo jak kilka innych promosów z lat 90tych rozsyłanych po stacjach radiowych, które też mam

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Czy "Ponyo on the Cliff" za 4.99 Euro, nowe w folii to okazja czy nie?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
Dlatego właśnie ta płyta tak drogo chodzi - jak ktoś posłucha, to nie oddaTomasz Goska pisze:Nie sprzedałbym tego, od tego zacznijmy
Dobra cena, fajna muzyka. Można braćWawrzyniec pisze:Czy "Ponyo on the Cliff" za 4.99 Euro, nowe w folii to okazja czy nie?
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
ŚwietnieAlthazan pisze:Dobra cena, fajna muzyka. Można braćWawrzyniec pisze:Czy "Ponyo on the Cliff" za 4.99 Euro, nowe w folii to okazja czy nie?
#WinaHansa #IStandByDaenerys
OBY!Wawrzyniec pisze:Będzie kolejna płytka na autograf
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Cena dobra, ale to raczej najmniej słuchalna muza Hisaishiego z filmów Miyazakiego, więc chyba tylko pod autograf faktycznie.Wawrzyniec pisze:Czy "Ponyo on the Cliff" za 4.99 Euro, nowe w folii to okazja czy nie?
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński