Tyler Bates - Conan
Re: "Conan" 2011 composed by...?
i będziesz się znów mógł pastwić i analizować brak kontrapunktów zamiast po prostu tego ścierwa nawet nie ściągać i nie słuchać
bo po co w ogóle tracić czas na to? 
NO CD = NO SALE
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Przynudzasz.
stwierdziłem fakt.. posłuchać tylko po to żeby z uśmiechem na ustach się nad badziewiem pastwić.. po co słuchać w ogóle badziewie z założenia?Marek Łach pisze:Przynudzasz.
NO CD = NO SALE
Trza komuś antymuze w końcu przyznaćAdam Krysiński pisze:stwierdziłem fakt.. posłuchać tylko po to żeby z uśmiechem na ustach się nad badziewiem pastwić.. po co słuchać w ogóle badziewie z założenia?Marek Łach pisze:Przynudzasz.
Takiemu czemuś to się nawet recki piszeAdam Krysiński pisze:takie coś się daje bez słuchania
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Żeby ostrzegać. Czasem kupa leży dobrze zakamuflowana (np. pod ciekawym tematem filmu) i łatwo można się ufajdać. 
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Dokladnie. Chociaz znajac zycie, to "Conan" Batesa znajdzie swoich zwolennikow. Zreszta mam juz takiego znajomego, ktory probuje mi wcisnac na sile, aby zakupil sobie "300", gdyz to wstyd, ze nie mam tak epickiej muzyki. A jak ja mu mowie, ze mam "Gladiatora" i chetniej zakupie "Titusa" to nie rozumie o co chodzi.Bucholc Krok pisze:Żeby ostrzegać. Czasem kupa leży dobrze zakamuflowana (np. pod ciekawym tematem filmu) i łatwo można się ufajdać.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: Tyler Bates - Conan
A jak ktoś ma Holsta i Tajemnice Sahary to nie potrzebuje Gladiatora? 
Żarcik
A potencjalne gówno Bejtsa to na 100% znajdzie jakiś fanów. Pewnie jeden bałwan z drugim nawet napisze, że Poledouris się chowa.
Żarcik
A potencjalne gówno Bejtsa to na 100% znajdzie jakiś fanów. Pewnie jeden bałwan z drugim nawet napisze, że Poledouris się chowa.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Niezly, spokoKoper pisze:A jak ktoś ma Holsta i Tajemnice Sahary to nie potrzebuje Gladiatora?
Żarcik![]()
Pewnie jeden balwan z drugim nie wiedza kto to PoledourisKoper pisze:A potencjalne gówno Bejtsa to na 100% znajdzie jakiś fanów. Pewnie jeden bałwan z drugim nawet napisze, że Poledouris się chowa.
Chociaz w ogole teraz niby ukazal sie teaser do tego "Conana". I jak tylko widze tego aktora to naprawde srednio w ten projekt wierze. Brakuje jemu charyzmy.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
nawet mięśni mu brakuje.
Taki Emo-conan. 
http://www.youtube.com/watch?v=t6VDpTIv ... re=related - to już taki Conan byłby lepszy
http://www.youtube.com/watch?v=t6VDpTIv ... re=related - to już taki Conan byłby lepszy
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Nie dla psa kiełbasa. Nic na siłę.Wawrzyniec pisze:Chociaz znajac zycie, to "Conan" Batesa znajdzie swoich zwolennikow. Zreszta mam juz takiego znajomego, ktory probuje mi wcisnac na sile, aby zakupil sobie "300", gdyz to wstyd, ze nie mam tak epickiej muzyki. A jak ja mu mowie, ze mam "Gladiatora" i chetniej zakupie "Titusa" to nie rozumie o co chodzi.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt: