NOWY LAYOUT FORUM - ANKIETA
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Re: NOWY LAYOUT FORUM - ANKIETA
i jeszcze kocha Kempę i Zakościelnego 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Wojteł
- John Williams
Zmieńce ten skin bo przestaniemy wchodzic zero luda do was zajrzy
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Byłem na wielu forach, ale to wygrało swoją naturalnośćią- stonowane, przejrzyste(no może oprócz ikonek nowych postów) jak MediaMarkt- nie dla idiotów
więc nie pozostało mi nic innego jak przyłączyć się do buntu.

Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
I gdzie niby będą zaglądać? Na S.pl? Come on..Wojtek pisze:Zmieńce ten skin bo przestaniemy wchodzic zero luda do was zajrzy
A co tu nie jest przejrzyste? Za dużo opcji i już wymiękacie? Cienkie Bolki..czoug pisze:Byłem na wielu forach, ale to wygrało swoją naturalnośćią- stonowane, przejrzyste(no może oprócz ikonek nowych postów) jak MediaMarkt- nie dla idiotówwięc nie pozostało mi nic innego jak przyłączyć się do buntu.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Wojteł
- John Williams
Nie chodzi o to, ze nie ogarniamy opcji, chodzi o to, ze poprzedni skin był charakterystyczny i estetyczny. A ten wygląda jak byle jakie forum o byle czym, a nie o hambitnej dziedzinie sztuki jaką jest filmówka
. Kiedyś byłem na jakimś forum o kulturystyce, to chyba taki sam skin mieli.
I nie musza od razu zagladac na s.pl, moga nie zaglądac nigdzie

I nie musza od razu zagladac na s.pl, moga nie zaglądac nigdzie
Haha Śląsk węgiel zadupie gwara
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
Pytałeś się jakie używki kupić, co?Wojtek pisze:Kiedyś byłem na jakimś forum o kulturystyce, to chyba taki sam skin mieli.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Nie każda filmówka jest ambitna.Wojtek pisze:Nie chodzi o to, ze nie ogarniamy opcji, chodzi o to, ze poprzedni skin był charakterystyczny i estetyczny. A ten wygląda jak byle jakie forum o byle czym, a nie o hambitnej dziedzinie sztuki jaką jest filmówka.

Kiedyś byłem na jakimś forum o kulturystyce, to chyba taki sam skin mieli.
Trafiłem chyba na 5 czy 6 serwisów, gdzie fora miały identyczny układ jak ten poprzedni. Na taki jak jest teraz nie trafiłem.
Nie wytrzymasz.I nie musza od razu zagladac na s.pl, moga nie zaglądac nigdzie

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Co sądzicie o opublikowanych właśnie eTechach?
Każdy może ustawić sobie jedną z wybranych skórek i sobie zostawić to, co chce. Ja jestem w tej chwili na eTech Dark Green.
Pracujemy nad logiem.
Każdy może ustawić sobie jedną z wybranych skórek i sobie zostawić to, co chce. Ja jestem w tej chwili na eTech Dark Green.
Pracujemy nad logiem.
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Reczywiście trochę przypomina stary układ, ale ten zielony za bardzo się odbija na szarym tle.
- Arthur
Szkoda mówić, takie kanciaste, mocno okienkowe to jest. Come back filmmusic skin 

Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
W sumie techy złe nie są, ale tylko do czasu jak się nie wejdzie do jakiegoś wątku. Dziwnie się czyta posty. Sama strona główna i grupy są nawet ładne i czytelne. 
Dodatkowo widzę, że chyba się wreszcie kończy okres rozsadzających monitor fotek. Przynajmniej pomniejszyło mi okładki 600/600. Może ktoś by wrzucił dla testu jakąś fotkę 1000/1000 albo większą?

Dodatkowo widzę, że chyba się wreszcie kończy okres rozsadzających monitor fotek. Przynajmniej pomniejszyło mi okładki 600/600. Może ktoś by wrzucił dla testu jakąś fotkę 1000/1000 albo większą?

- Arthur
Majta tu przedstawiciela Złotej Ery: (1000x1000)

- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Tamten skin nie działa na nowym forum, niestety.czoug pisze:Szkoda mówić, takie kanciaste, mocno okienkowe to jest. Come back filmmusic skin
- Arthur
Mi się podoba najbardziej silver 2. A zmiana zobacz nowe/nieprzeczytane/itd. z kolumny na jeden rozjeżdzony wiersz przeżyję. W takim razie po co ankieta, skoro nie da się wrócić?
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Cały czas szukamy innych skinów, które by odpowiadały nam i użytkownikom, warunki to zgoda większości i występowanie w języku polskim. Jeśli znajdziecie na google coś fajnego to dawajcie tutaj.