Ironclad - Lorne Balfe
Re: Ironclad - Lorne Balfe
incepcja przynudza i wałkuje w kółko ten sam temat. Frost jest słaby. A Powella nie mieszaj do tych popłuczyn z rcp 

#FUCKVINYL
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Sam jesteś słaby. Kilka klas wyżej od tego nowego Lorenca.Frost jest słaby.

Może w filmie, na płycie jakoś tego nie widzę, by w kółko ten sam temat był.incepcja przynudza i wałkuje w kółko ten sam temat
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
Kolejny
Co ma Lorenc czy Czwartek do Hansa?
Chyba tylko to że niby hansowy geniusz Thin Red Line został pozamiatany w Bonn przez Lorenca tak jak i Schifrin i Nyman 

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Kiedy to było? Teraz to Lorenc zamieść to może śmieci pod dywan.
Słucham sobie tego Balfe, na razie szału to nie ma, to już Eagle bardziej mnie wciągał.
Słucham sobie tego Balfe, na razie szału to nie ma, to już Eagle bardziej mnie wciągał.
"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Raczej bardziej bezpretensjonalny score i tyle.
Przesłuchałem do końca. Faktycznie, miłe zaskoczenie, ale daleki jestem od jakichś megazachwytów. Niezłe chóry, klimat jest, mnie akurat drażnią pewne zimmeryzmy, ale nie jest tak źle z tym. Problem w tym, że wydaje mi się, że sam film to kupa i muzyka w nim raczej nie błyśnie.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
zatkaŁO kakaŁO?!Koper pisze:Przesłuchałem do końca. Faktycznie, miłe zaskoczenie,

#FUCKVINYL
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Mógłbyś zmienić płytę, szczerze mówiąc. Powtarzasz tę historię już chyba 560-ty raz.Adam Krysiński pisze:KolejnyCo ma Lorenc czy Czwartek do Hansa?
Chyba tylko to że niby hansowy geniusz Thin Red Line został pozamiatany w Bonn przez Lorenca tak jak i Schifrin i Nyman
Czasem mi się wydaję, że już chyba jestem bardziej obiektywny w stosunku do HGW niż Adam do Lorenca 

- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
Adam Krysiński pisze:Panowie jak to jest że ta lama zrobiła najlepszy score ze wszystkich Hansów i całego RCP od czasów Transformersów 1?![]()
Pan Adam dobrze wyczuł potencjał i od początku pisał że to może być dobre, szczególnie jak zobaczył tylną okładkę
Zajebiste chóry i klimacik.. Do tego etnika zajefajna... Jestem już po 3 przesłuchaniach i jest MOC... Zatkało mnie - 4/5. Balfe pierdol Hansa i idź na swoje jak Badelt, a nie siedź przy tym trutniu, bo się marnujesz!
Wow, nie spodziewałem się po Tobie takiej pozytywnej reakcji na ten score

Właśnie sobie też przesłuchałem jeszcze raz. Na razie nadal 3,5. No może 3,75.
@Wawrzyniec
Chodzi mi o boom, booooom. Jest tego tutaj pełno

- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
E tam, typowa adamowa odpowiedź. Niby chwali, ale nie byłby sobą, gdyby znowu nie zjechał Zimmera i nie wtrynił tej do bólu nudnej anegdoty o tym jak to Lorenc zawstydził Zimmera, o której to chyba tylko on sam słyszałEle pisze:Wow, nie spodziewałem się po Tobie takiej pozytywnej reakcji na ten score![]()

Sam score dobry, dobrze się go słucha, ale zgadzam się z Mysterym, że niestety brakuje jakiegoś fajnego motywu przewodniego łączącego cały ten score.
@Koper
A film to z tego co widziałem w zapowiedziach, raczej do wysokich lotów nie należy, ale ma za to kategorie R, co dla wielu w dzisiejszych czasach jest wyznacznikiem dobrej produkcji.
#WinaHansa #IStandByDaenerys
no wiesz jak słyszysz to co chcesz słyszeć to nie mój problemWawrzyniec pisze:tej do bólu nudnej anegdoty o tym jak to Lorenc zawstydził Zimmera, o której to chyba tylko on sam słyszał![]()

#FUCKVINYL
- Łukasz Wudarski
- + Sergiusz Prokofiew +
- Kontakt: