The Adjustment Bureau - Thomas Newman
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Trzeba było filmweb'owiczów posłuchać, oni wiedzą co dobre. Dlatego ja np. 20zł wydałem na nową lampkę do roweru, bo ktoś mi poprzednią zakośił
i sobie teraz codziennie nią pomachuje z tył
ale też w końcu do błota wpadnie.

Witamy, witamy na pokładzie kapitanie Marek, statek bierze kurs na nieznane wodyW czasie seansu IQ spadło mi chyba
Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Re: The Adjustment Bureau - Thomas Newman
Filmwebowiczów nie słucham w kwestii filmów.
Na Władców umysłów poszedłem tylko dla Newmana, w sumie sam jestem sobie winien, bo już trailer mi się nie podobał.

To niedobrze prawisz Marku - w sumie film do recki tak czy siak muszę obejrzeć, ale w takim wypadku chyba powierzę sprawę jakiejś darmowej kopii 

Re:
wiedziałem że będzie kupaWawrzyniec pisze:Ale takie wino za kilka zlotych to nie jest dobre i nie mozna sie w ogole nim delektowacJa np. lubie sluchac muzyki przy lampce kalifornijskiego wina, albo jakiegos dobrego likieru.
![]()
A to tez musza byc spore roznice cenowe miedzy te 17 a 20, skoro na kurczaki z KFC starczy, a z tego co wiem to taki kubelek tani nie jest.
A w ogole to moze Marek napisze jak mu sie film podobal, badz nie i co powie o oprawie muzycznej do niego

#FUCKVINYL
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Przecież Newman się dawno skończył.
:D
A ten score przeciętny, ale od Czwarteczku o gwiazdkę lepszy.

A ten score przeciętny, ale od Czwarteczku o gwiazdkę lepszy.

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Chyba Twoja Stara się skończyłaKoper pisze:Przecież Newman się dawno skończył.:D

ahahahahahahahahaMefisto pisze:Chyba Twoja Stara się skończyłaNewman ma po prostu złą passę i tyle. Za to Williams, HGW, Silvestri się skończyli.

#FUCKVINYL
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
BullshitMefisto pisze:Chyba Twoja Stara się skończyłaKoper pisze:Przecież Newman się dawno skończył.:D
Newman ma po prostu złą passę i tyle. Za to Williams, HGW, Silvestri się skończyli.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
HGW to się nawet nie zaczął.
Fe.
Cóż za score, Howard Shore.
Cóż za score, Howard Shore.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
Silvestri też się skończył. HGW się nawet nie zaczął [jak mnie kolega uprzedził]. Williams też się skończył, jak i Ennio ale oni już są w wieku emerytalnym dawno, to co się dziwić. Za to Newman lekki fail ze swoją formą. 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
Moim zdaniem Ennio się nie skończył - jeszcze nas zaskoczyKoper pisze:Williams też się skończył, jak i Ennio