Niby nie byłem, ale chłopaki mnie tu przestrzegli przed kupowaniem takich płyt bo iich wartość jest z reguły niższa.czoug pisze:Świat nie jest idealny:P
A bladu napewno nie jest takim fanbojem okładek i kodów kreskowych
Gdzie i jak kupować?
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
A czyja?nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Woła, ile woła. Nie nasza sprawa

Akurat ten sprzedawca wysyła.Właśnie zamówiłem pierwszy raz z Amazonowego bazaru i udało się. Czyżby coś się zaczęło zmieniać na lepsze
ZAWSZE jest niższa.bladerunner pisze:Niby nie byłem, ale chłopaki mnie tu przestrzegli przed kupowaniem takich płyt bo iich wartość jest z reguły niższa.

"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- nadszyszkownik Kilkujadek
- Nominowany do Emmy
Re: Gdzie i jak kupować?
Tak, wczoraj złożyłem zamówienia. Jedno bezpośrednio w Amazonie( 2 płyty), a drugie w ichnim bazarze (jedna sztuka). Dzisiaj dostałem info, że obie przesyłki zostały wysłane. Teraz trzeba tylko czekać na listonosza 

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
I z bazaru rzeczywiście miałeś wysyłkę za darmo?
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
- Nominowany do Emmy
Z jankeskiego Amazona, nie ma wysyłki za darmo, nieważne, za ile i od kogo kupujesz.
Ok, to jak dojdzie to daj znać w poście tutaj dobra ?nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Tak, wczoraj złożyłem zamówienia. Jedno bezpośrednio w Amazonie( 2 płyty), a drugie w ichnim bazarze (jedna sztuka). Dzisiaj dostałem info, że obie przesyłki zostały wysłane. Teraz trzeba tylko czekać na listonosza

- Nominowany do Emmy
Spoko Bladu, dowiesz się pierwszy
Bucholc, właśnie kurier przyniósł mi paczkę z Amazona. LOTOR jest nowy, w celafonie i oczywiście to, co zamawiałem, czyli 'complete recordings'

Bucholc, właśnie kurier przyniósł mi paczkę z Amazona. LOTOR jest nowy, w celafonie i oczywiście to, co zamawiałem, czyli 'complete recordings'

- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Nie zwróciłem uwagi, że to z USA. Co ciekawego zamawiałeś?nadszyszkownik Kilkujadek pisze:Z jankeskiego Amazona, nie ma wysyłki za darmo, nieważne, za ile i od kogo kupujesz.

U.. no toś trafił.Bucholc, właśnie kurier przyniósł mi paczkę z Amazona. LOTOR jest nowy, w celafonie i oczywiście to, co zamawiałem, czyli 'complete recordings'

Ostatnio zmieniony wt mar 08, 2011 18:46 pm przez Bucholc Krok, łącznie zmieniany 1 raz.