Wyczekiwane score'y
- Arthur
- Nominacja do odkrycia roku
Jako, że jestem reformowalny zapodaj parę, obejrzę i może zmienię zdanie.
Mam takie zdanie, bo nie cierpię tematyki naszych filmów. Na polskim aktorstwie/scenariuszu/muzyce/reżyserii się nie znam, więc nie mogę oceniać.
a z założenia to oglądam tylko Discovery
Mam takie zdanie, bo nie cierpię tematyki naszych filmów. Na polskim aktorstwie/scenariuszu/muzyce/reżyserii się nie znam, więc nie mogę oceniać.

Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, gdy się ją dzieli. - Albert Schweitzer
masz tu przykładową listę świetnych polskich filmów z ostatnich powiedzmy 6 lat.. wiele z nich było nagradzanych, poza naszymi najwazniejszymi nagrodami, również za granicą - tak za role aktorskie jak i reżyserie czy scenariusz.. jeśli po tych tytułach dalej uważasz że polskie kino to crap to po prostu jesteś kolejnym polaczkiem stereotypowcem i zamiast rzucać takie tezy to się lepiej zapoznaj z tymi filmami bo nie ma o czym teraz dyskutować po prostuczoug pisze:Jako, że jestem reformowalny zapodaj parę, obejrzę i może zmienię zdanie.

Matka Teresa od kotów
Wszystko co kocham
Różyczka
Zero
Chrzest
Plac Zbawiciela
Dom Zły
Handlarz cudów
Hel
Rewers
Katyń
Joanna
Wenecja
33 sceny z życia
Wesele
Pręgi
Drzazgi
Testosteron
Pora umierać
Sztuczki
Wszystko będzie dobrze
Jasminum
Palimpsest
Wszyscy jesteśmy chrystusami
Komornik
Skazany na bluesa
Mój Nikifor
Tulipany
Re: Wyczekiwane score'y
Ta lista jest do bólu przeciętna. Plac Zbawiciela i 33 sceny z życia to już w ogóle antykino niemalże - do bólu polskie, czyli samobiczowanie się, bo istniejemy. Cała reszta ma kilka rodzynków, ale tylko patrząc przez pryzmat polskiego kina i tylko w ostatnim 20-leciu, co w skali światowej czyni je zwyczajnie przeciętnymi.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
"Plac Zbawiciela" i "Dom Zły" to dwa filmy, których sukcesu artystycznego i ogólnych zachwytów nie mogę dalej zrozumieć 

#WinaHansa #IStandByDaenerys
Coś dla sympatyków Tylera Batesa, czyli wysyp jego nowych projektów 
http://filmmusicreporter.wordpress.com/ ... #more-1923

http://filmmusicreporter.wordpress.com/ ... #more-1923

- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Jaki zapracowany, idzie w ślady Badelta na composera roku. 

Będzie przy czym wybierać w przypadku antymuzyMarek Łach pisze:Jaki zapracowany, idzie w ślady Badelta na composera roku.

Powell zniknął ze smerfów, teraz widnieje tam Heitor Pereira.
- Koper
- Ennio Morricone
- Kontakt:
No nie... Snyder wraca do tego beztalencia? 

"Hans Zimmer w tej chwili nic nie potrzebuje. (...) Ciebie też nie potrzebuje." - Paweł Stroiński
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Widziałem zwiastun tego Sucker Punch i prawdę mówiąc cieszę się, że żaden dobry kompozytor nie będzie się na to marnował.