The Chemical Brothers - Hanna
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Niestety napis "chemical brothers" kompletnie ją dewastuje. Zresztą straty nie ma.Koper pisze:nawet okładka daje radę...
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
akurat napis jest ok, okładka taka sobie.Bucholc Krok pisze:Niestety napis "chemical brothers" kompletnie ją dewastuje. Zresztą straty nie ma.Koper pisze:nawet okładka daje radę...
pamiętajmy też, że ten film daje mniejsze pole do popisu niż wielkie megaprodukcje w stylu Trona. Chemicalsi są nieźli , więc mogą tylko pozytywnie zaskoczyć. Nie zapominajmy również, że Wy elektroniki nie lubicie.
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
O właśnieMarek Łach pisze:A czy będzie się nadawała na muzykę filmową, to jeszcze zobaczymy.

Zbyt klubowe brzmienie, więc na razie mam swoje wątpliwości

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
I tu jest właśnie pies pogrzebany. Gdyż czasami rzeczywiście odnoszę wrażenie, że stawiacie oryginalność score, wyżej od jego jakości i brzmienia.
Sorry, ale jeżeli ktoś stworzy score, gdzie sekcję dętą zastąpi (za przeproszeniem) bąkami i bekaniem, to oczywiście, że będzie to oryginalne, ale czy będzie to dobre to już drugie pytanie.
Sorry, ale jeżeli ktoś stworzy score, gdzie sekcję dętą zastąpi (za przeproszeniem) bąkami i bekaniem, to oczywiście, że będzie to oryginalne, ale czy będzie to dobre to już drugie pytanie.

#WinaHansa #IStandByDaenerys
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Wawrzyniec
- Hans Zimmer
- Kontakt:
- DanielosVK
- Howardelis Vangeshore
- Marek Łach
- + Jerry Goldsmith +
Re: The Chemical Brothers - Hanna
Wcięło mi posta, a drugi raz nie chce mi się znowu tego samego pisać.
W każdym razie pisałem coś o tym, że trudno określić, co to jest "brzmienie muzyki filmowej", bo filmówka jest zbyt obszernym terminem. No i że kompozytorzy spoza świata filmu niekoniecznie rozumieją, jak podkreślać ekranową dramaturgię, nawet gdy piszą ciekawą muzykę. Zobaczymy, na co Chemicalsów stać.