Nie przepij !
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
Polacy (tak samo jak pozostali Europejczycy czy Amerykanie) mają generalnie niskie standardy. Opiszą towar "niemal idealny" a dostaniesz płytę porysowaną. Albo napiszą, że płyta nówka, a jak zapytasz o rysy to powiedzą, że płyta była dosłownie 2 razy w napędzie, więc nówka. Jak mogła się od tego porysować?
Dlatego nie kupuję używanych.
"Wszyscy się koncentrują na tej wymianie słów z Lechem Wałęsą, który jest niesłychanie szybki, jeżeli chodzi o riposty, i tutaj ma taki intelekt najwyższych lotów" Rafał "Rafaello" Trzaskowski, prezydęt Warszawy
-
bladerunner
-
bladerunner
Pożyczalskich se lepiej kup, lepsiejszy scorek od man on fire'a, albo niech sobie kupią Pablo, ewentualnie Koper i przesłuchają, i może im się odwidzi wygadywania tych bzdur o HGWczoug pisze:Uważaj żeby cię ktoś nie przelicytował
tyż prawdaAdam Krysiński pisze:to akurat nie będzie trudne bo bladu nie umi licytować
- Bucholc Krok
- Jean-Baptiste Lully
- Paweł Stroiński
- Ridley Scott
- Kontakt:
Ale ja odmawiam słuchania HGW przez najbliższe 2-3 miesiące. Po chuj mi Pożyczalscy?bladerunner pisze:Pożyczalskich se lepiej kup, lepsiejszy scorek od man on fire'a, albo niech sobie kupią Pablo, ewentualnie Koper i przesłuchają, i może im się odwidzi wygadywania tych bzdur o HGWczoug pisze:Uważaj żeby cię ktoś nie przelicytował
tyż prawdaAdam Krysiński pisze:to akurat nie będzie trudne bo bladu nie umi licytować
Jedyne, gdzie go posłucham, to 2-3 kawałki, jakie napisał do Broken Arrow, jak wreszcie w ręce trafi mi to nowe wydanie
-
bladerunner
wedle info z hans-zimmer. Wierzyć temu ? Właściwie to mógłbyś je douzupełnićPaweł Stroiński pisze:
Ale ja odmawiam słuchania HGW przez najbliższe 2-3 miesiące. Po chuj mi Pożyczalscy?
Jedyne, gdzie go posłucham, to 2-3 kawałki, jakie napisał do Broken Arrow, jak wreszcie w ręce trafi mi to nowe wydanie
1. Rope-a-Dope (aka "Main titles" aka "Brothers") >>> HZ / DH / HGW
2. The Bomber >>> used in "Secure" that is credited to Zimmer alone
3. Going to War >>> used in "Brothers" (credited to HZ/DH/HGW) and "Secure" (HZ alone)
4. The Pentgon (?)
5. The Search - Broken Arrow (?)
6. Desert Dawn >>> used in "Stealth" that is credited HZ / HGW
7. Day Search (?)
8. Right Down There (?)
9. Something's Coming (?)
10. 10,000 Years (?)
11. Humvee Chase >>> used in "Stealth" that is credited HZ / HGW
12. Mine Shaft 1 >>> there's a cue called "Mine Shaft" on BMI credited to HZ alone
13. Mine Shaft 2 >>> used in "Mine" (HZ alone) and "Nuke" (HZ / DH)
01. Big Bang (?)
02. Butterflies >>> used in "Nuke" (HZ / DH)
03. The Boat - Stowaway >>> featured on a DH promo, credited to DH on BMI
04. Breaking Orders >>> credited to DH
05. Eat a Bullet >>> featured on a DH promo & website
06. Hammerhead >>> used in "Greed" and "Hammerhead" both credited to HZ alone
07. End Credits >>> used in "Broken Arrow" credited to Zimmer alone
-
bladerunner